Open vacancy Kauhajoen kaupunki

Esiopetuksen sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan sijaisuudet

Kauhajoen kaupunkiKauhajoen kaupunki, SivistysosastoKauhajoki
Työavain: 
27443
Hakuaika alkaa: 
18.12.2012
Hakuaika päättyy: 
31.5.2019 15.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Tuntityö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
1.8.2014
Työn kuvaus

Haemme lyhytaikaisia sijaisia seuraaviin tehtäviin: esiopettaja, avustaja sekä koululaisten aamu- ja iltapäiväohjaaja.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Uudet hakijat voivat sopia haastatteluajasta opetustoimenjohtaja Lari Marjamäen kanssa. Haastattelussa esitetään alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tai liitetään sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona.

Organisaation kuvaus

Vetovoimainen Kauhajoen kaupunki järjestää ja kehittää alueellaan peruspalveluita sekä luo edellytyksiä asua, tehdä työtä, yrittää ja harrastaa.Turvallinen ja viihtyisä Kauhajoki on elinvoimainen Kauhajoen seudun hallinnollinen keskus sekä aktiivinen elinkeinoelämän ja sidosryhmien verkottaja, asiantunteva ja tehokas kumppani.

Kaupunki yhdessä siihen liittyneiden kuntien kanssa muodostaa yrittäjäystä-vällisen ja ihmisläheisen yhteisön, joka hyödyntää verkostoituneita ja kehittyviä tuotanto- ja palvelumuotoja.

Asiantuntijayhteisö muodostaa toimintaympäristön, jossa toiminnot järjeste-tään hyvinvointia edistävästi, kustannustehokkaasti ja vaikuttavasti.

Yhteystiedot

Opetustoimenjohtaja Lari Marjamäki, puh. 040 838 6715, sähköposti: etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi