Open vacancy Espoon kaupunki

Lastenhoitaja, Leppävaaran alue

Espoon kaupunkiViherkalliontie 5 Espoo
Työavain: 
3-1049-18
Hakuaika alkaa: 
14.6.2018
Hakuaika päättyy: 
29.6.2018 15.45
Palkka: 
 2101,17 €/kk
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
30.07.2018
Työn kuvaus

Lastenhoitajan tehtävät 3-5v. ryhmässä. Viherkallion päiväkodin toiminnan keskiössä on lapsi, lapsen ilo on leikki ja liikkuminen.Työparina sinulla on kaksi lastentarhanopettajaa. Kaikilta kasvattajilta odotamme sitoutumista yhteisöllisyyteen.Lastenhoitajana odotamme osaamista lasten liikunnallisten taitojen tukemiseen ja kehittämiseen sekä innokkuutta lasten päivittäiseen aktivoimiseen.

Kelpoisuusvaatimus:
Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme hyviä ryhmänhallintataitoja.

Organisaation kuvaus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä päiväkodin johtaja Katja Karlsson 0468771448 katja.karlsson@espoo.fi