Open vacancy Espoon kaupunki

Lastentarhanopettaja, Rinkelin päiväkoti

Espoon kaupunkiLeipurinkuja 3 Espoo
Työavain: 
3-1456-17
Hakuaika alkaa: 
11.12.2017
Hakuaika päättyy: 
22.12.2017 15.45
Palkka: 
 2379,87 € / kk
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työn kuvaus

Lastentarhanopettajan tehtävät kahden opettajan ja yhden lastenhoitajan ryhmässä. Pullahiiret-ryhmä on pienennetty ryhmä, jossa on 15 lasta. Lapsista viidellä on tuen tarve. Rinkelin päiväkoti on neljän ryhmän päiväkoti. Kulkuyhteydet Rinkeliin ovat erinomaiset, koska asema ja bussiterminaalit sijaitsevat 500 metrin etäisyydelläHaussa huomioidaan myös vuoden vaihteessa valmistuvat.Asunnon hankinnassa avustetaan.Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus:
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, taikka sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 opintopistettä. Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat lastentarhanopettajat.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Organisaation kuvaus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon päivähoito haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle päivähoidossa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä Linkki lisätietoihin   Päiväkodin johtaja Arja Paananen 050 325 8629 etunimi.sukunimi@espoo.fi