Open vacancy Espoon kaupunki

Lastentarhanopettaja, määräaikainen

Espoon kaupunkiTegelhagen 4 Espoo
Työavain: 
3-1471-17
Hakuaika alkaa: 
29.11.2017
Hakuaika päättyy: 
13.12.2017 15.45
Palkka: 
 2379,87€/kk
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
08.01.2018
Työn kuvaus

Lastentarhanopettajan tehtävät avoimen varhaiskasvatuksen asukaspuistossa.

Kelpoisuusvaatimus:
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, taikka sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 opintopistettä. Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat lastentarhanopettajat.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään innostunutta työotetta, varhaiskasvatussunnitelman perusteiden tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lastentarhanopettaja toimii tiimivastaavana puistossa. Kylätalo Palttinassa on myös päiväkoti ja kerhotoimintaa, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä.

Arvostamme positiivista ja läsnäolevaa lastentarhanopettajaa, jolla on paljon monipuolisia ideoita toteutettavaksi asukaspuiston asiakkaiden kanssa. Työ asukaspuistossa on monipuolista ja pääset käyttämään omia vahvuuksia.

Organisaation kuvaus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon päivähoito haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle päivähoidossa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä Päiväkodinjohtaja Jonna Tuovinen 0468772065 jonna.tuovinen@espoo.fi 8-16.00