Open vacancy Espoon kaupunki

Lastentarhanopettaja, Lintulan päiväkoti

Espoon kaupunkiPeipontie 3 Espoo
Työavain: 
3-1475-17
Hakuaika alkaa: 
30.11.2017
Hakuaika päättyy: 
14.12.2017 15.45
Palkka: 
 2379,87 €/kk
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
02.01.2018
Työn kuvaus

Lastentarhanopettajan tehtävät kodikkaassa Lintulan päiväkodissa.Lintulan päiväkoti on noin 60 lapsen päiväkoti, jossa toimii tällä hetkellä 10 kasvattajan tiimi. Päiväkoti sijaitsee rauhallisen pientaloalueen keskellä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.Pidämme tärkeänä yhteisöllisyyttä ja positiivista pedagogiikkaa, myös hyvä työilmapiiri on meille tärkeä toiminnan lähtökohta.Työn alkaessa tehtävä on 2-5 -vuotiaiden lasten ryhmässä, jossa työskentelee myös toinen lastentarhanopettaja ja lastenhoitaja.

Kelpoisuusvaatimus:
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, taikka sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 opintopistettä. Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat lastentarhanopettajat.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vasun mukaisesta toiminnasta vastaamista.

Arvostamme kiinnostusta tieto- ja viestintäteknologiaan.

Organisaation kuvaus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon päivähoito haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle päivähoidossa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä Linkki lisätietoihin   Päiväkodinjohtaja Sari-Nina Kaidesoja 046 877 3595