Open vacancy Espoon kaupunki

Lastentarhanopettaja, Kalamiehen päiväkoti

Espoon kaupunkiKalastajankuja 8 Espoo
Työavain: 
3-1479-17
Hakuaika alkaa: 
1.12.2017
Hakuaika päättyy: 
15.12.2017 15.45
Palkka: 
 2379,87 € / kk
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
18.12.2017
Työn kuvaus

Lastentarhanopettajan tehtävät Kalamiehen päiväkodissa, 3-5-vuotiaiden ryhmässä. Tiimissä työskentelee 2 lastentarhanopettajaa ja 1 lastenhoitaja.Kalamiehen päiväkoti sijaitsee Matinkylässä, Tiistilän koulun läheisyydessä. Päiväkodissa on 2 lapsiryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Toiminnan suunnittelu lähteen lasten mielenkiinnon kohteista ja tarpeista käsin ja toimintaa toteutetaan eri kokoisissa pienryhmissä toiminnasta riippuen.Lastentarhanopettaja vastaa yhdessä toisen lastentarhanopettajan kanssa tiiminsä pedagogisesta toiminnasta, lasten vasujen ja ryhmävasun laatimisesta ryhmässään. Tervetuloa töihin iloiseen ja työtään kehittävään työyhteisöömme!

Kelpoisuusvaatimus:
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, taikka sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 opintopistettä.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta sekä pedagogista osaamista.

Arvostamme positiivista asennetta, lämminhenkistä ja sensitiivistä otetta työhön sekä uuden vasun mukaisen toimintatavan hallintaa.

Organisaation kuvaus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon päivähoito haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle päivähoidossa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä Linkki lisätietoihin   Päiväkodin johtaja Kati Laitinen 046 877 3606