Open vacancy Espoon kaupunki

Lastentarhanopettaja, Kuninkaisten päiväkoti

Espoon kaupunkiKuninkaistenportti 20 Espoo
Työavain: 
3-1502-17
Hakuaika alkaa: 
8.12.2017
Hakuaika päättyy: 
22.12.2017 15.45
Palkka: 
 2379,87 € / kk
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
08.01.2018
Työn kuvaus

Tehtävänä on toimia lastentarhanopettajana 3-5 -vuotiaiden lasten ryhmässä, vastaten lapsiryhmän pedagogisesta toiminnasta varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden sekä Espoon vasun mukaisesti. Tiimiin kuluu kaksi lastenhoitajaa.Päiväkodissamme on neljä ryhmää (kaksi 3-5 -vuotiaille sekä kaksi alle 3-vuotiaille lapsille), lisäksi ryhmäperhepäiväkoti toimii samassa osoitteessa. Välittömässä läheisyydessä on hyvät metsäilymahdollisuudet sekä pallokenttä. Kulkuyhteydet ovat hyvät.

Kelpoisuusvaatimus:
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, taikka sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 opintopistettä. Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat lastentarhanopettajat.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään kokemusta lapsiryhmätyöskentelystä sekä sitä, että varhaiskasvatussuunnitelmat ovat tutut.

Arvostamme kiinnostusta lasten liikunnan ohjaukseen.

Organisaation kuvaus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon päivähoito haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle päivähoidossa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä Linkki lisätietoihin   Päiväkodin johtaja Maria Saresvuo 050 325 2312 etunimi.sukunimi@espoo.fi