Open vacancy Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, ryhmäperhepäiväkoti Peipponen

Espoon kaupunkiLintumetsäntie 13 Espoo
Työavain: 
3-1725-18
Hakuaika alkaa: 
6.12.2018
Hakuaika päättyy: 
20.12.2018 15.45
Palkka: 
 2101,17 €/kk
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
21.01.2019
Työn kuvaus

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät Ryhmäperhepäiväkoti Peipposissa. Ryhmäperhepäiväkodissa on kahdeksan lasta, iältään 1-5 -vuotiaita. Kasvattajia ryhmässä toimii kaksi. Työaika klo 7.30-15.15 tai klo 8.45-16.30. Työvuoroja voidaan joutua joskus vaihtelemaan ja yhteistyötä tehdään paljon toisen ryhmäperhepäiväkodin kanssa.Ryhmäperhepäiväkoti Peipponen sijaitsee Lintumetsän päiväkodin pihapiirissä ja naapurissa seinän takana on ryhmäperhepäiväkoti Peukaloinen. Lintumetsän päiväkodilla ja ryhmäperhepäiväkodeilla on paljon yhteistä toimintaa. Lintumetsän päiväkoti sijaitsee Lintuvaaran pientaloalueella. Julkisen puolen kulkuyhteydet hyvät: bussi ja juna. Arvostamme vanhemmuutta ja vanhempien vahvaa tunnesidettä lapsiinsa. Lapsuus on erityisen merkittävä elämänvaihe ja vanhemmat ovat merkittävimmät ihmiset lapsensa elämässä. Vanhemmat ovat parhaat asiantuntijat oman lapsensa asioissa. Päiväkodin työntekijät ovat päivähoidon ja varhaiskasvatuksen asiantuntijoita.Varhaiskasvatuksemme on hoivaa, huolenpitoa ja opetusta, jota toteutamme lasten ja perheiden tarpeiden pohjalta.Innostavan ja mukavan työyhteisön lisäksi tarjoamme Espoon kaupungin työsuhde-etuuksia mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa vuodessa Espoon kaupungin uimahalleihin sekä sportti- ja kulttuuripassin. Lisäksi autamme asunnon saamisessa, jos esimerkiksi muutat muualta Espooseen.

Kelpoisuusvaatimus:
Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja lasten, vanhempien ja muiden kasvattajien kanssa. Joustavaa työotetta.

Organisaation kuvaus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä Linkki lisätietoihin   Varhaiskasvatusyksikön johtaja Hanna Koivunen 050 325 8617 etunimi.sukunimi@espoo.fi klo 8-17