Open vacancy Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, sijaisuus, Espoonlahden alueelle

Espoon kaupunki
Työavain: 
3-1734-18
Hakuaika alkaa: 
7.12.2018
Hakuaika päättyy: 
20.12.2018 15.45
Palkka: 
 2584,62 €/kk
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
01.02.2019
Työn kuvaus

Varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettaja toimii kieli- ja kulttuuritietoisen varhaiskasvatuksen opettajana ja asiantuntijana vastuualueensa päiväkodin johtajien tukena. Hän työskentelee lapsiryhmissä ja ohjaa henkilöstöä kieleen ja kulttuuriin liittyvissä asioissa.Hän toimii useammassa päiväkodissa (alueena eteläisen Espoonlahden alueen yksiköitä).

Kelpoisuusvaatimus:
Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta kieli- ja kulttuuripainotteisesta työstä.

Organisaation kuvaus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä Linkki lisätietoihin   Varhaiskasvatusyksikön johtaja Nina Särkilahti 050 413 4640 etunimi.sukunimi@espoo.fi