Open vacancy Espoon kaupunki

Avustavat tehtävät kirjastossa, työttömille suunnattu työkokeilu, 20 tehtävää

Espoon kaupunki. Espoo
Työavain: 
3-67-17
Hakuaika alkaa: 
6.6.2017
Hakuaika päättyy: 
31.12.2017 15.45
Työn luonne: 
Työkokeilu
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työn kuvaus

Etsimme avustaviin tehtäviin harjoittelijoita Espoon eri kirjastoihin, noin 20 paikkaa vuodessa! Harjoittelijan toimenkuvaan voi kuulua mm. asiakaspalvelussa avustaminen, aineiston järjestämis- ja logistiset tehtävät sekä yleisötilaisuuksien järjestämisessä avustaminen. Mediaosaamista arvostetaan (esim. kuvankäsittelytaitoa). Kokeilun voi suorittaa myös kirjastojen lasten- ja nuortenosastoilla.Tarkempi tehtäväkuva määritellään työkokeilun alkaessa yhdessä kirjaston tarpeita sekä harjoittelijan osaamista ja toiveita vastaavaksi. Hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Hakemuksesi on voimassa puoli vuotta. Ilmoitamme ainoastaan valituille hakijoille. Leppävaaran alue (Sello, Laaksolahti, Viherlaakso): Heikki Koskinen, 043 8257458, heikki.koskinen@espoo.fiEspoonlahden alue (Kivenlahti, Soukka, Nöykkiö, Saunalahti): Pälvi Lepoluoto, 046-8772977, palvi.lepoluoto@espoo.fiTapiolan alue Tapiolan alue (Tapiola, Haukilahti, Laajalahti): Jaana Määttä, puh. 0438255118, jaana.maatta@espoo.fiKirjaston hakeutuva toiminta (kirjastoautot, kotikirjasto): Eva Wilenius, 046-8771341, eva.wilenius@espoo.fiMatinkylä-Olarin alue (Ison Omenan kirjasto; Opinmäen Aktiivisen oppimisen keskus AKKU): Pia Koskinen, puh. 043 825 0617, pia.koskinen@espoo.fiKeski- ja Pohjois-Espoon kirjastot (Entresse, Kauklahti, Kalajärvi, Karhusuo): Mikko Kaunisto, 046-8773566, mikko.kaunisto@espoo.fi

Kelpoisuusvaatimus:
Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston Espoon toimipisteessä. Kysy mahdollisuuttasi osallistua työkokeiluun Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimistosta Espoon toimipisteen palvelunumerosta 0295 040 000.Työkokeilun enimmäiskesto samassa tehtävässä on 6 kk ja päivittäinen työaika pääsääntöisesti 6 tuntia. Työkokeilusta ei makseta varsinaista palkkaa, mutta työ- ja elinkeinotoimiston toteama työtön työnhakija voi saada Kelan myöntämää työmarkkinatukea tai oman työttömyysturvan suuruista perustukea sekä kulukorvausta 9 euroa päivässä työkokeilun ajalta.Lisätietoa työkokeilusta maksetusta korvauksesta ja työkokeilun kestosta saa Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston Espoon toimipisteen palvelunumerosta 0295 040 000.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, vastuullisuutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työkokeilu ei edellytä aikaisempaa kokemusta kirjastotyöstä.

Organisaation kuvaus

Kirjasto on yhteisönsä voimavara. Tarjoamme tilaa sivistykseen, elämyksiin ja oleskeluun sekä mahdollisuuden törmätä erilaisiin elämäntapoihin ja arvoihin. Palvelua tarjoaa aktiivinen ja osaava henkilökunta.Espoon kaupunki on savuton työpaikka. 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä . .   . .