Open vacancy Espoon kaupunki

Lastentarhanopettaja, Niipperin päiväkoti

Espoon kaupunkiAlajuoksu 1 Espoo
Työavain: 
3-926-18
Hakuaika alkaa: 
14.6.2018
Hakuaika päättyy: 
27.6.2018 15.45
Palkka: 
 2409,62 €/kk
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työn kuvaus

Niipperin päiväkoti sijaitsee kehä 3:n läheisyydessä kasvavalla pientaloalueella. Lähimetsää käytetään aktiivisesti oppimisympäristönä. Vuonna 2010 saimme Vihreä lippu tunnustuksen, joka myönnetään päiväkodeille tai organisaatioille, jotka ovat valveutuneet kestävän kehityksen toteuttamisesta.Niipperissä on neljä lasten ryhmää. Haemme lastentarhanopettajaa 2-5-vuotiaiden ryhmään, jossa on kolme kasvattajaa.

Kelpoisuusvaatimus:
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, taikka sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 opintopistettä.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään Espoon varhaiskasvatussuunnitelman tuntemista ja kokemusta lastentarhanopettajan tehtävistä

Arvostamme innostunutta ja innovatiivista työotetta. Kestävää kehitystä tarkastelemme monipuolisesti niin kierrätyksen kuin sosiaalisen kehityksen näkökulmasta. Lasten liikunnan suosituksia pyrimme toteuttamaan kaksi tuntia päivässä. Kehityskohteitamme ovat päivähoidon aloitus ja viestintä. Jos sinulla heräsi ajatuksia ja sinulla on osaamista ja innostusta lähteä kehittämään Niipperin päiväkodin pedagogiikkaa, olet etsimämme opettaja.

Organisaation kuvaus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä Päiväkodin johtaja Jaana Laitio 046 8773567 jaana.laitio@espoo.fi tavoitettavissa 4.6.18 alkaen   varajohtaja Taija Pennanen 046 8773580 taija pennanen@espoo.fi