Open vacancy Mikkelin kaupunki

Varhaiskasvatushenkilöstön sijaisuudet

Mikkelin kaupunkiMikkelin kaupunki, sivistystoimiMikkeli
Työavain: 
3654
Hakuaika alkaa: 
7.1.2014
Hakuaika päättyy: 
31.12.2020 23.59
Palkka: 
Kunta-alan sopimuksen mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa tarvitaan luotettavia sijaisia päiväkoteihin ja ryhmäperhepäiväkoteihin, joissa työskentelee noin 400 kasvatusalan ammattilaista. Lastentarhanopettajan, lastenhoitajan, perhepäivähoitajan ja avustajan sijaisuudet voivat olla pituudeltaan yhdestä päivästä aina pidempiin määräaikaisiin tehtäviin.

Voit olla joko opiskelija tai jo alalle valmistunut ammattilainen.

Sovi hakemuksen jätettyäsi haastatteluajasta toimistosihteeri Ritva Valkosen kanssa puhelimitse 040 129 4229. Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset työ- ja tutkintodistukset sekä henkilöllisyystodistus.

Hakemukseen toivomme liitettävän pdf-muodossa kopiot tehtävän kannalta keskeisistä tutkintotodistuksista. Mikäli tutkinto on suoritettu ulkomailla, on hakemukseen liitettävä tutkintotodistuksesta virallinen suomenkielinen käännös. Lasten ja alle 18 vuotta täyttäneiden nuorten parissa työskentelevien on näytettävä esimiehelle ennen työsuhteen aloittamista rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikostaustaote. Opiskelijat liittävät hakemukseen opintorekisteriotteen pdf-muodossa.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Organisaation kuvaus

Mikkeli on virkeä lähes 55 000 asukkaan kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan rannalla, parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mikkelissä on mahdollisuus asua modernissa mutta perinteikkäässä kaupunkiympäristössä tai maaseudun rauhassa. Mikkelin kaupunki tarjoaa ison työnantajan edut ja kehittymismahdollisuudet sekä kannustavan työilmapiirin.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja sijaisuuksista antaa
henkilöstöpalvelusihteeri Ritva Valkonen
puh. 040 129 4229
ritva.valkonen(at)mikkeli.fi