Open vacancy Espoon kaupunki

Sähkö-ja lvi-alan harjoittelupaikkoja

Espoon kaupunkiVirastopiha 2 B Espoo
Työavain: 
4-127-16
Hakuaika alkaa: 
6.6.2017
Hakuaika päättyy: 
31.12.2017 15.45
Työn luonne: 
Harjoittelu
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työn kuvaus

Harjoittelutyötehtävät liittyvät taloteknisten järjestelmien kunnossapitoon, sisältäen asiantuntija-, työnjohto-, rakennuttamis- ja valvontatehtäviä sekä kehittämistehtäviä joillakin seuraavista tekniikan osa-alueista:- Heikkovirta-/turvajärjestelmät - LVIA-tekniikka - SähkötekniikkaHarjoittelu on määräaikainen ja sen ajanjakso sovitaan kunkin harjoittelijan kanssa erikseen. Hakemus on voimassa kuusi kuukautta. Haku on käynnissä toistaiseksi.Harjoittelupaikat on tarkoitettu alan oppilaitoksissa vähintään AMK-tasolla opiskeleville, ja harjoittelun yhteydessä on myös mahdollisuus saada opinnäytetyöaiheita.Harjoitteluaika ja -aloitus sovitaan aina tapauskohtaisesti. Ilmoitamme valinnastavain valituille hakijoille. Palkkauksessa noudatetaan Espoon kaupungin yleistä harjoittelijoiden palkkausperustetta.

Tehtävässä edellytetään yli 18 vuoden ikää. Harjoittelun tulee liittyä opiskeluun.

Arvostamme B-luokan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Organisaation kuvaus

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on noin 600 ja liikevaihtomme on 240,0 milj. euroa.  

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä kunnossapitoesimies Teemu Keränen 0438246592 etunimi.sukunimi@espoo.fi   kunnossapitoesimies Olli Kyllönen 0438249237 etunimi.sukunimi@espoo.fi