Open vacancy Espoon kaupunki

Suunnitteluinsinööri

Espoon kaupunkiVirastopiha 2 C Espoo
Työavain: 
4-145-17
Hakuaika alkaa: 
10.1.2018
Hakuaika päättyy: 
5.2.2018 15.45
Palkka: 
 3116,92 €/kk
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työn kuvaus

Kaupunkitekniikan keskuksen geotekniikkayksikkö huolehtii Espoon kaupungin tarvitsemasta geoteknisestä tutkimuksesta, suunnittelusta ja neuvonnasta, maa- ja kallioperätietojen tuottamisesta sekä tietokantojen ylläpitämisestä. Geotekniikkayksikön suunnitteluinsinöörin tehtäviä ovat mm. rakennettavuusselvitysten ja pohjarakennussuunnitelmien laatiminen kaupungin talonrakennus- ja kunnallisteknisiin kohteisiin, työmaapalvelu, konsulttitöiden ohjaus sekä kuntalaisten asiakaspalvelutehtävät maaperään ja rakennettavuuteen liittyvissä kysymyksissä. Työtehtävien sisällön painopiste määritellään hakijan aikaisemman työkokemuksen perusteella.Kyseessä on uusintahaku, aiemmat hakemukset huomioidaan.

Kelpoisuusvaatimus:
Soveltuva korkeakoulu- tai opintotasoinen insinöörin tutkinto

Tehtävässä edellytetään kokemusta geotekniikan toimialaan liittyvistä tehtävistä.

Arvostamme geoteknisten suunnittelu-, laskenta- sekä mitoitusohjelmien käyttökokemusta sekä kykyä yhteistyöhön ja itsenäiseen työskentelyyn, kokemusta geotekniikan toimialaan liittyvistä tutkimus- ja mittaustehtävistä, CAD-suunnitteluympäristön tuntemusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Organisaation kuvaus

 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä Linkki lisätietoihin   Suunnittelupäällikkö Jouni Hartikainen 050 3722792 etunimi.s.sukunimi@espoo.fi   Geotekniikkapäällikkö Matti Kaurila 050 5727614 etunimi.sukunimi@espoo.fi