Open vacancy Espoon kaupunki

Maastotyönjohtaja

Espoon kaupunkiTeirinsyrjä 4 Espoo
Työavain: 
4-148-17
Hakuaika alkaa: 
15.1.2018
Hakuaika päättyy: 
5.2.2018 15.45
Palkka: 
 2364,29 €/kk
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työn kuvaus

Kaupunkitekniikan keskuksen geotekniikkayksikkö huolehtii Espoon kaupungin tarvitsemasta geoteknisestä tutkimuksesta, suunnittelusta ja neuvonnasta, maa- ja kallioperätietojen tuottamisesta, maastomallimittauksista sekä tietokantojen ylläpitämisestä. Maastotyönjohtaja toimii Geotekniikkayksikön maastotyöyksikön kenttätoiminnassa työnjohtotehtävissä, jolloin hän mm. tukee ja johtaa kartoittajia ja kairausmiehiä heidän työssään sekä suorittaa mittaustehtäviä.Maastotyönjohtajalta toivotaan kykyä kehittää mittaus- ja pohjatutkimusmenetelmiä. Mittaus- ja tutkimusmenetelmät ovat yhä teknisempiä, jolloin niiden omaksuminen ja hallinta edellyttää osaamista, jota tarvitsemme maastotyöyksikköön, jotta työsaavutuksia ja laatua voimme jatkuvasti kehittää.Kyseessä on uusintahaku, aiemmat hakijat huomioidaan.

Kelpoisuusvaatimus:
Soveltuva ammattikoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.

Tehtävässä edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tieturva- ja työturvakorttia. Lisäksi edellytämme B ajokorttia.

Arvostamme kartoittajan tai muuta alaan liittyvää tutkintoa ja työkokemusta työnjohtotehtävistä, maastomallimittauksista ja pohjatutkimuksista, kykyä käsitellä mittaus- ja pohjatutkimustoimintaan liittyviä tutkimustuloksia ja näihin liittyviä tietotekniikkaohjelmia sekä toimisto-ohjelmistojen hallintaa. Lisäksi arvostamme hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja ja jämäkkyyttä.

Organisaation kuvaus

 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä Tutkimuspäällikkö Riku Raitala 040 7378283 etunimi.sukunimi@espoo.fi   Geotekniikkapäällikkö Matti Kaurila 050 5727614 etunimi.sukunimi@espoo.fi