Open vacancy Espoon kaupunki

Lupa-arkkitehti

Espoon kaupunkiKirkkojärventie 6 B Espoo
Työavain: 
4-76-18
Hakuaika alkaa: 
11.6.2018
Hakuaika päättyy: 
29.6.2018 15.45
Palkka: 
 3763,51 €/kk + ammattialalisät
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
01.08.2018
Työn kuvaus

Lupa-arkkitehti päättää alle 2000 m² vaativien rakennushankkeiden rakennusluvista ja valmistelee lautakunnalle oman vastuualueensa 2000 m² ylittävät rakennushankkeet sekä huolehtii osaltaan rakennettuun ympäristöön ja kaupunkikuvaan liittyvästä ohjauksesta ja neuvonnasta.Tehtävä sijoittuu rakennusvalvonnan lupayksikköön. Tarjoamme sinulle näköalapaikan rakentamiseen, joustavan työajan, asiantuntevan työyhteisön sekä etätyömahdollisuuden.

Kelpoisuusvaatimus:
Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään kokemusta rakennussuunnittelusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tietotekniikan hallintaa. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ajokorttia.

Arvostamme kokemusta rakennusvalvonnan toimialalta sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Organisaation kuvaus

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Rakennusvalvontakeskus huolehtii rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä valvomalla rakentamista koskevien säännösten noudattamista. Keskus ohjaa ja neuvoo rakentamisessa, sekä edistää laadukkaan rakennuskannan ja viihtyisän ympäristön syntymistä. Keskus käsittelee rakentamista koskevat luvat ja valvoo rakentamista, rakennettua ympäristöä ja kaupunkikuvaa.Espoossa työskentelystä on etua. Tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Tervetuloa töihin Espoon kaupungille!Espoon kaupunki on savuton työpaikka. 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä Linkki lisätietoihin   Rakennuslupapäällikkö Solja Mäkelä 050 525 4594 etunimi.sukunimi@espoo.fi   Rakennusvalvontajohtaja Sirkku Malviala 043 827 1135 etunimi.sukunimi@espoo.fi