Open vacancy Liedon kunta

Lastenhoitajien sijaisuuksia

Liedon kuntaLiedon kunta, SivistyspalvelutLieto
Työavain: 
45436
Hakuaika alkaa: 
20.9.2013
Hakuaika päättyy: 
30.9.2023 15.00
Palkka: 
Kvtes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Liedon kunta hakee jatkuvasti lyhyt- ja pidempiaikaisiakin sijaisia varhaiskasvatustehtäviin. Jos olet kiinnostunut tekemään lastenhoitajan sijaisuuksia varhaiskasvatuksessa, täytäthän sähköisen hakemuksen ja ilmoittaudut sijaisrekisteriimme.

Lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272 / 2005) 16§:n mukainen tutkinto. Muodollisesti kelpoisten sijaisten puuttuessa otetaan huomioon myös hakijat, joilla ei ole muodollista pätevyyttä.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikostaustaote tarkistetaan virka- tai työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta.
Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä.

Organisaation kuvaus

Lieto on n. 19 500 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa . Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.

Yhteystiedot

Palvelupäällikkö Reija Helenius
reija.helenius@lieto.fi