Open vacancy Kannuksen kaupunki

Opetusalan lyhytaikaisia sijaisuuksia

Kannuksen kaupunkiKannuksen kaupunki, Sivistyspalveluiden osasto, OpetuspalvelutKannus
Työavain: 
73722
Hakuaika alkaa: 
25.1.2015
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 00.00
Palkka: 
OVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Tuntityö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kannuksen kaupungin opetuspalveluissa on jatkuva rekrytointi lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Haemme sijaisia luokanopettajien, erityisopettajien sekä aineenopettajien sijaisuuksiin perus- ja lukio-opetuksen oppilaitoksiin.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme pääasiassa sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta saat tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Otamme sinuun yhteyttä haastattelua varten. Haastattelussa esitetään alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja jäljennökset näistä todistuksista jätetään haastattelijalle. Todistukset voi vaihtoehtoisesti liittää sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (968/98) mukaan. Muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan myös huomioon.

Organisaation kuvaus

Kannus on vireä kaupunki Keski-Pohjanmaalla, Lestijoen varressa. Kannus tarjoaa viihtyisän asumisympäristön, monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä laadukkaat vapaa-ajanpalvelut. Kannuksen kaupunki kehittää toimintaansa jatkuvasti ja panostaa henkilöstön
hyvinvointiin sekä ammattitaidon kehittämiseen.

Yhteystiedot

Lisätietoja Kannuksen kaupungin opetuspalveluista löydät osoitteesta www.kannus.fi.