Open vacancy Kannuksen kaupunki

Varhaiskasvatusalan lyhytaikaisia sijaisuuksia

Kannuksen kaupunkiKannuksen kaupunki, Sivistyspalveluiden osasto, Päivähoito- ja varhaiskasvatuspalvelutKannus
Työavain: 
73724
Hakuaika alkaa: 
25.1.2015
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 00.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Tuntityö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kannuksen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on jatkuva rekrytointi lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Haemme sijaisia lastentarhanopettajien, erityislastentarhanopettajien, lastenhoitajien, perhepäivähoitajien ja henkilökohtaisten avustajien sijaisuuksiin kaupungin eri yksiköissä.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme pääasiassa sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta saat tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Otamme sinuun yhteyttä haastattelua varten. Haastattelussa esitetään alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja jäljennökset näistä todistuksista jätetään haastattelijalle. Todistukset voi vaihtoehtoisesti liittää sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) ja asetuksen (608/2005) mukaan. Opiskelijoiden hakemukset otetaan myös huomioon.

Sijaisena toimivien tulee esittää nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Organisaation kuvaus

Kannus on vireä kaupunki Keski-Pohjanmaalla, Lestijoen varressa. Kannus tarjoaa viihtyisän asumisympäristön, monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä laadukkaat vapaa-ajanpalvelut. Kannuksen kaupunki kehittää toimintaansa jatkuvasti ja panostaa henkilöstön hyvinvointiin sekä ammattitaidon kehittämiseen.

Yhteystiedot

Lisätietoja Kannuksen kaupungin varhaiskasvatuspalveluista löydät osoitteesta www.kannus.fi.