Open vacancy Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

Ruokapalvelun sijaisuudet

Länsirannikon Koulutus Oy WinNovaLänsirannikon Koulutus Oy WinNovaPori, Rauma, Ulvila
Työavain: 
79038
Hakuaika alkaa: 
1.4.2015
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 00.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työn kuvaus

WinNovassa on ajoittain tarvetta lyhyisiin ja pitempiaikaisiin ruokapalvelutyöntekijöiden sijaisuuksiin eri toimipisteissä (Pori, Rauma ja Ulvila). Haemme tätä kautta henkilöitä, joille voimme tarpeen tullen ilmoittaa avoimista sijaisuuksistamme. Sijaisuudet voivat olla joko kokoaika- tai osa-aikatyötä. Katso lisätietoja Winnovasta osoitteesta www.winnova.fi.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Ensimmäisellä kerralla järjestelmä vaatii rekisteröitymisen. Pääset päivittämään tietojasi myöhemmin kirjautumalla uudestaan järjestelmään. Käytämme sähköiseen hakemukseen kirjattuja tietoja etsiessämme sopivia hakijoita avoinna oleviin tehtäviin. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia tietoja.

Haastatteluun kutsuttaessa ota mukaasi alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi.

Organisaation kuvaus

WinNova on monialainen ammatillinen oppilaitos, jolla on tutkintoon johtavaa koulutusta perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin sekä laaja valikoima ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta. WinNova toimii mm. Raumalla, Porissa, Laitilassa ja Ulvilassa. Henkilöstöä WinNovassa on yhteensä noin 570.

Yhteystiedot

Lisätietoja sijaisrekrytoinnista antaa henkilöstöpäällikkö Elisa Vahteristo, elisa.vahteristo@winnova.fi tai puh. 044 455 7305 ja ruokapalvelun työtehtävistä ruokapalvelukoordinaattori Sinikka Heino, sinikka.heino@winnova.fi tai puh. 044 455 7397.