Open vacancy Porvoon kaupunki

Koulujen keikkatyö

Porvoon kaupunkiKoulutuspalvelutBorgåPorvoo
Työavain: 
79972
Hakuaika alkaa: 
27.12.2016
Hakuaika päättyy: 
31.12.2019 15.00
Palkka: 
OVTES ja KVTES
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työn kuvaus

Porvoon kaupunki käyttää sijaisten hankinnassa Kuntarekryn sähköistä sijaisrekisteriä. Sijaisrekisteriä käytetään alle kolme kuukautta kestävissä sijaistarpeissa.

Opettajan sekä koulunkäynninohjaajan sijaiseksi hakevilta edellytämme 18 vuoden ikää. Toivomme alan koulutusta/opiskelupaikkaa, ylioppilastutkintoa tai kokemusta, sekä soveltuvuutta opetusalan tehtävissä työskentelyyn.

Käy jättämässä hakemuksesi järjestelmään, jotta olet mukana sijaisrekisterissä.
Rekisteröityminen on helppoa: luot käyttäjätunnuksen (esim. oma sähköpostiosoite) ja salasanan. Säilytä nämä, jotta pääset tarvittaessa päivittämään tietojasi.

Lähetä hakemuksesi työpaikkailmoituksen lopussa olevan Hae työpaikkaa -painikkeen kautta.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, ota yhteyttä rekrytointisihteeriin sopiaksesi haastatteluajan, puh. 040 489 1600 Hanna Russell. Haastattelussa tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset, sekä muun osaamisen. Jos olet opiskelija, esitä viimeisin opintorekisteriote suoritetuista opinnoista.

Hakijan on esitettävä myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.

Mikäli jo teet meille sijaisuuksia järjestelmän ulkopuolella, käythän silti rekisteröitymässä sijaiseksi, jotta tietosi löytyvät järjestelmästä.

Organisaation kuvaus

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.

Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Yhteystiedot

Rekrytointisihteeri Hanna Russell puh. 040 489 1600