Open vacancy Porvoon kaupunki

Koulujen keikkatyö

Porvoon kaupunkiKoulutuspalvelutBorgåPorvoo
Työavain: 
79972
Hakuaika alkaa: 
27.12.2016
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 15.00
Palkka: 
OVTES ja KVTES
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työn kuvaus

Porvoon kaupunki käyttää sijaisten hankinnassa Kuntarekryn sähköistä sijaisrekisteriä. Sijaisrekisteriä käytetään alle kolme kuukautta kestävissä sijaistarpeissa.

Opettajan sekä koulunkäynninohjaajan sijaiseksi hakevilta edellytämme 18 vuoden ikää. Toivomme alan koulutusta/opiskelupaikkaa, ylioppilastutkintoa tai kokemusta, sekä soveltuvuutta opetusalan tehtävissä työskentelyyn.

Käy jättämässä hakemuksesi järjestelmään, jotta olet mukana sijaisrekisterissä.
Rekisteröityminen on helppoa: luot käyttäjätunnuksen (esim. oma sähköpostiosoite) ja salasanan. Säilytä nämä, jotta pääset tarvittaessa päivittämään tietojasi.

Lähetä hakemuksesi työpaikkailmoituksen lopussa olevan Hae työpaikkaa -painikkeen kautta.
Kun olet lähettänyt hakemuksen, ota yhteyttä sijaisrekisterin hoitajaan sopiaksesi haastatteluajan, puh. 040 489 1600 (Lena Lappalainen). Haastattelussa tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset, sekä muun osaamisen. Jos olet opiskelija, esitä viimeisin opintorekisteriote suoritetuista opinnoista.

Hakijan on esitettävä myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.

Mikäli jo teet meille sijaisuuksia järjestelmän ulkopuolella, käythän silti rekisteröitymässä sijaiseksi, jotta tietosi löytyvät järjestelmästä.

Organisaation kuvaus

Kauniin ja historiallisen Porvoon ajaton tunnelma on mukaansatempaava. Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungin houkuttelevaksi työ- ja asuinpaikaksi. Kaupungin työntekijöillä on hyvä mahdollisuus kehittää osaamistaan ja vaikuttaa omaan työnkuvaansa.

Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Porvoossa on hyvä tekemisen meininki!

Yhteystiedot

Rekrytoija Annika Palmgren, puh. 040 489 9874.