Open vacancy Kurikan kaupunki

Opettajien lyhytaikaiset sijaisuudet

Kurikan kaupunkiKurikan kaupunki, SivistystoimiKurikka
Työavain: 
87442
Hakuaika alkaa: 
7.8.2015
Hakuaika päättyy: 
31.12.2017 16.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
11.8.2015
Työn kuvaus

Opettajien lyhytaikaiset sijaisuudet

Haemme sijaisia luokanopettajan, aineenopettajan/ lehtorin, erityisopettajan/ erityisluokanopettajan eripituisiin sijaisuuksiin perus-ja lukio-opetuksen kouluihin koulutyön ajaksi. Kuntarekryn kautta vain Paulaharjun koululle ja Kurikan yhteiskoululle. Pidemmät sijaisuudet, määräaikaiset ja toistaiseksi täytettävät virat laitetaan erilliseen hakuun ja niistä ilmoitetaan Kuntarekryn ja työvoimahallinnon sivuilla sekä kaupungin internet-sivuilla.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Perusopetuksen 1-6 luokkien osalta haastattelun suorittaa rehtori Janne Hakala ja 7-9 luokkien osalta apulaisjohtaja Minna Mäki-Marttunen. Heille esitetään alkuperäiset tutkinto-ja työtodistukset.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan myös huomioon.

Organisaation kuvaus

Tule meille töihin! Kurikka on noin 14 500 asukkaan kaupunki Etelä-Pohjanmaalla, josta löytyvät kaikki välttämättömät palvelut arkeen –ja vielä vähän enemmän. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet takaavat virikkeellisen toimintaympäristön ja vahva yrittäjäperinne ylläpitää elinkeinoelämää. Katso lisää elinvoimaisesta Kurikasta www.kurikka.fi ja www.kurikassa.fi.

Yhteystiedot

Koulujen rehtorit