Open vacancy Porvoon kaupunki

Sosiaali- ja terveystoimen keikkatyö

Porvoon kaupunkiPorvoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiPorvoo
Työavain: 
8941
Hakuaika alkaa: 
27.12.2016
Hakuaika päättyy: 
31.12.2019 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työn kuvaus

Ammattilainen tai opiskelija, keikkatyötä tarjolla:

Kuntoutus- ja sairaalapalveluihin (Näsin sairaala ja Päivätoiminta Rosa,) Kotihoitoon ja Asumispalveluihin (Johannisbergin vanhainkoti, Johannakoti, Näsin palvelutalo, Toukovuoren palvelukoti, ja Palomäen palvelukeskus ja Resurssipooli).

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tai lähihoitajan tutkintoa. Otamme keikkatyöhön myös sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijoita. Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta.

Molempien kotimaisten kielten osaaminen luetaan eduksi. Kotihoidossa ajokortti on välttämätön.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus alla olevan linkin (hae työpaikkaa) kautta.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, sovi rekrytointisihteerin, Hanna Russell:n kanssa haastatteluaika, puh. 040 489 1600.

Tullessasi haastatteluun, ota mukaan henkilötodistus, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Organisaation kuvaus

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.

Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Yhteystiedot

Rekrytointisihteeri Hanna Russell puh. 040 489 1600