Open vacancy Raahen kaupunki

Käsityöpaja/Työkokeilu

Raahen kaupunkiRaahen kaupunki/ KeskushallintoRaahe
Työavain: 
90053
Hakuaika päättyy: 
1.7.2017 12.00
Työn luonne: 
Työkokeilu
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen kaupungin Hanketoiminta ja kehittäminen -yksikössä toimii käsityöpaja, jonne haetaan käsitöistä kiinnostuneita työkokelaita. Sinulla ei tarvitse olla alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta alalta, riittää kun olet innostunut oppimaan uutta ja halukas saamaan työkokemusta erilaisten tekstiilialan kädentaitojen parissa. Tutustut kankaankudontaan, kankaanpainantaan, ompeluun ja erilaisten somisteiden tekemiseen.
Pajaohjaajan kanssa tehdään henkilökohtainen suunnitelma, johon kirjataan, millaiset tavoitteet pajajaksollesi asetetaan.

Ilmoituksen yhteydessä mainittu hakuaika on viitteellinen; paikat täytetään heti kun työkokeilijat löytyvät.

Työkokeilupaikat on tarkoitettu työttömille työnhakijoille Raahen alueella. Työkokeilu on TE -toimiston palvelu työttömille työnhakijoille. Varmista aina ennen työkokeiluun hakemista TE -toimistosta oikeutesi työkokeiluun.

Organisaation kuvaus

Raahe on liki 26000 asukkaan kaupunki, joka panostaa asukkaidensa hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Kaupungistamme löytyykin monipuoliset harrastus-, kulttuuri- ja vapaa-ajanpalvelut. Raahe on osaavien ja osallistuvien nuorten kotikaupunki, jossa tuetaan nuorten kasvua ja kehitystä, parannetaan heidän elinolojaan ja luodaan edellytykset hyvälle elämälle mm. monipuolisella nuorten aktivoinnilla työelämään, koulutukseen ja harrastuksiin.
Raahe tarjoaa monia työkokeilupaikkoja nuorille ja tukee Nuorten Aarrekartta-ajatusta heidän matkallaan kohti omaa ammattiaan ja tasapainoista elämää.
Sinunkin Hyvän Tuulen Raahesi!

Yhteystiedot

TE-toimisto 02 950 565 01
Ohjaaja Paula Virtanen 040-130 3891
Työhönvalmentaja Leila Riihijärvi 040-135 6795 /Nuorten työttömien aktivointi