Open vacancy Loviisan kaupunki

Tule keikkatyöhön varhaiskasvatukseen

Loviisan kaupunkiLoviisan kaupunki, Sivistyskeskus, VarhaiskasvatusLoviisa
Työavain: 
90742
Hakuaika alkaa: 
9.10.2015
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Tuntityö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tarjoamme eripituisia sijaisuuksia sekä suomen- että ruotsinkielisissä päiväkodeissa. Loviisan kaupunki tarjoaa tällä hetkellä vuoro- ja viikonloppuhoitoa kahdessa yksikössä.

Hakijoilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä alalle soveltuvaa koulutusta tai alan opintoja tai aiempaa kokemusta. Toivomme sinun olevan positiivinen, lapsista pitävä ja toimeen tarttuva vastuuntuntoinen aikuinen. Olet valmis tutustumaan ja sopeutumaan uusiin työkohteisiin.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus "hae työpaikkaa"-linkin kautta. Mikäli olet kiinnostunut työstä vain tietyissä yksiköissä, merkitse se lisätietoihin.

Sovimme kanssasi haastattelun kun olemme saaneet hakemuksesi. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista. Hakija on esitettävä myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.

Organisaation kuvaus

Loviisan on elinvoimainen vajaa 16 000 asukkaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Loviisa - Pieni kaupunki, suuria elämyksiä

Yhteystiedot

vt. varhaiskasvatuksen suunnittelija Pia Nyström puh. 044 0555 325