Open vacancy Keuruun kaupunki

Hoitajien lyhytaikaiset sijaisuudet vanhuspalveluissa

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, VanhuspalvelutKeuruu
Työavain: 
91686
Hakuaika alkaa: 
29.10.2015
Hakuaika päättyy: 
31.12.2017 00.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Tuntityö
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme lähihoitajan, sairaanhoitajan ja osastoapulaisen lyhytaikaisia sijaisia kotihoitoon, palveluasumiseen, tehostettuun palveluasumiseen ja hoivahoitoon. Työ on vuorotyöluonteista.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Mikäli sinulla on vaikeuksia hakemuksen jättämisessä , ota tarvittaessa yhteyttä esimieheen niin hän voi auttaa hakemuksen jättämisessä. Yhteystiedot www.keuruu.fi.

Kelpoisuusehdot on määritelty terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa ja asetuksissa. Muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan myös huomioon.

Organisaation kuvaus

Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Silti on tilaa unelmille! Seutukunnan palveluja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tonttipuolella on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita, vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki.

Monipuolinen kulttuuritarjonta sekä liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Peruspalvelut, kuten päivähoito, terveydenhoito ja asuntotarjonta ovat kunnossa.
Keuruun kaupunki on arvostettu työnantaja läntisessä Keski-Suomessa.

Yhteystiedot