Open vacancy Eteva kuntayhtymä

Ohjaaja (sosiaaliala)

Eteva kuntayhtymäKirkkonummi 1Amandantie 11Kirkkonummi
Työavain: 
D-114976
Hakuaika alkaa: 
10.10.2018
Hakuaika päättyy: 
24.10.2018 12.00
Palkka: 
Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tule töihin reippaaseen ja osaavaan työyhteisöömme Kirkkonummelle (Kirkkonummi 1). Etsimme sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittanutta ammattilaista ohjaajaksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Jos koet omaksesi työn, missä pääset työskentelemään asiakkaiden yksilöllisyyttä kunnioittaen niin tervetuloa Etevaan! Yksikössämme tuotamme asumispalveluita ympärivuorokautisesti mm. autismin kirjon henkilöille. Voit olla uusi kehitysvamma-alalla tai jo kokenut osaaja. Ilahdumme kuitenkin kehitysvamma-alan kokemuksesta ja siitä, jos sinulle on mielenterveys- ja autismityö jo tuttua.

Tarjoamme mukavan työporukan sekä hyvän tuen arjen työhön. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme www.eteva.fi/Meille töihin.

Kiinnostuitko? Soita Eralle ja kysy lisää tehtävästä.
(palvelupäällikkö Era Koivumäki, puh. 040 304 7619)

Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ennen työsuhteen alkua. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin.

Hakuaika päättyy 24.10.2018 kello 12.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.

Varauduthan vastaamaan mahdolliseen ennakkohaastatteluun, jonka toteutamme videohaastatteluna. Videohaastattelun linkki toimitetaan hakemuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Varsinaiset henkilöhaastattelut tulemme pitämään 5.11.2018.

Mäntsälä 10.10.2018
ELÄMÄN TUKI TULOSALUEEN ALUEJOHTAJA

lähihoitaja
sairaanhoitaja
sosionomi

Organisaation kuvaus

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Yhteystiedot

palvelupäällikkö Era Koivumäki, puh. 040 304 7619