Open vacancy HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Liikennetutkija

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymäHSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymäOpastinsilta 6 AHelsinki
Työavain: 
HSL-21-9-16
Hakuaika päättyy: 
23.1.2017 16.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.3.2017
Työn kuvaus

Liikennejärjestelmä ja tutkimukset -osaston tutkimusryhmä vastaa Helsingin seudun liikennejärjestelmään liittyvistä tutkimuksista, liikennejärjestelmän tilan seurannasta, joukkoliikenteen tutkimuksista ja tilastoista sekä tutkimusmenetelmien kehittämisestä ja tietopalvelusta.

Haemme Liikennetutkimusryhmään

LIIKENNETUTKIJAA

Hakuaikaa on jatkettu määräajan umpeutumisessa olleen teknisen virheen vuoksi. Aikaisemmin 16.1.2017 päättyneellä hakuajalla jätetyt hakemukset huomioidaan uudessa haussa.

Vastaat projektipäällikkönä erilaisista Helsingin seudun asukkaiden liikkumista ja HSL:n joukkoliikennettä koskevista tutkimuksista. Ohjaat niiden valmistelua, käytännön järjestelyjä ja raportointia.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. insinööritieteen, tilastotieteen tai maantieteen alalta), joko tutkimuskokemusta tai kokemusta projektipäällikön tehtävistä sekä MS Office-ohjelmien osaamista. Liikennealan kokemus, tilastollisen analyysin ja siinä tarvittavien ohjelmistojen osaaminen sekä tutkimuskokemus ovat eduksi. Lisäksi arvostamme projektinhallinta-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Tehtävä alkaa 1.2.2017 tai sopimuksen mukaan.

Liitä ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mukaan hakemukseen.

Tehtävä antaa näköalapaikan Helsingin seudun liikennejärjestelmän tilaan ja sen kehitykseen.

Organisaation kuvaus
HSL Helsingin seudun liikenne vastaa 65 prosentista Suomen joukkoliikennematkoista. HSL:llä on tärkeä rooli pääkaupunkiseudun asukkaiden arjessa: meidän liikenteessämme tehdään yli miljoona matkaa päivittäin bussilla, junalla, metrolla, ratikalla tai lautalla. Lisäksi HSL vastaa Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman valmistelusta. Meitä joukkoliikenteen ammattilaisia on 380 ja olemme ylpeitä työstämme. Liity joukkoomme kehittämään helppoa, toimivaa ja luotettavaa Helsingin seutua.
Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Marko Vihervuori, puh. (09) 4766 4382.