Open vacancy HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Liikennesuunnittelija

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymäHSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä, Joukkoliikenne, JoukkoliikennejärjestelmätOpastinsilta 6 AHelsinki
Työavain: 
HSL-31-1-17
Hakuaika päättyy: 
28.2.2017 16.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.4.2017
Työn kuvaus

Haemme Joukkoliikennejärjestelmät –ryhmään

LIIKENNESUUNNITTELIJAA

Tehtävään kuuluu kaikkien raideliikennemuotojen (metro, ratikka, juna) tuotannon ja kaluston käytön suunnittelu ja seuranta, suoritteiden seuranta, aikataulusuunnittelu, liikennesuunnittelu ja asiakaspalautteet.
Liikennesuunnittelija osallistuu oman osaamisensa mukaan moniin mielenkiintoisiin HSL-alueen projekteihin kuten Länsimetro, Raide-jokeri ja junaliikenteen kilpailutus.

Tehtävässä edellytetään AMK-insinöörin tutkintoa (liikennetekniikka, logistiikka).

Joukkoliikennejärjestelmän tunteminen on välttämätöntä tehtävän hoidossa. Aikataulusuunnitteluosaaminen ja jonkin raideliikennemuodon erityisosaaminen on etu.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Tehtävä on määräaikainen ja kestää vuoden 2018 loppuun.

Hae tehtävää Kuntarekryn kautta 28.2.2017 klo 16 mennessä. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoive.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, hyvät henkilöstöedut ja toimivan työympäristön.

Organisaation kuvaus
HSL Helsingin seudun liikenne vastaa 63 prosentista Suomen joukkoliikennematkoista. HSL:llä on tärkeä rooli pääkaupunkiseudun asukkaiden arjessa: meidän liikenteessämme tehdään yli miljoona matkaa päivittäin bussilla, junalla, metrolla, ratikalla tai lautalla. Lisäksi HSL vastaa Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman valmistelusta. Meitä joukkoliikenteen ammattilaisia on 380 ja olemme ylpeitä työstämme. Liity joukkoomme kehittämään helppoa, toimivaa ja luotettavaa Helsingin seutua.
Yhteystiedot

Lisätietoja antaa Juha Puolitaival, juha.puolitaival@hsl.fi, p. 0405420378.