Open vacancy HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Kalustoasiantuntija

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymäHSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymäOpastinsilta 6 AHelsinki
Työavain: 
HSL-31-3-17
Hakuaika alkaa: 
31.10.2017
Hakuaika päättyy: 
23.11.2017 16.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2018
Työn kuvaus

Joukkoliikenneosaston Hankintaryhmä vastaa joukkoliikenteen liikennepalveluiden hankinnasta, sopimusten valmistelusta, hallinnosta, soveltamisesta ja seurannasta sekä tilaajaohjauksesta. Lisäksi ryhmän vastuulla on laatupoikkeamien ja häiriöiden hallinta, poikkeusliikenteen järjestäminen sekä joukkoliikenteen turvallisuusasiat.

Haemme Hankintaryhmään

Kalustoasiantuntijaa

Hakuaikaa on jatkettu ja hakuajalla aiemmin jätetyt hakemukset huomioidaan haussa.

Kalustoasiantuntijan tehtäviin kuuluu raskaan kaluston teknisen kehityksen seuranta ja HSL:n joukkoliikenteessä tarvittavan bussikaluston teknisten vaatimusten määrittely. Työ sisältää runsaasti sidosryhmätyöskentelyä ja osallistumista erilaisiin kehityshankkeisiin. Työ sisältää myös asiakastyytyväisyyden ja liikenteen laadun kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää bussi- tai kuorma-autokaluston tekniikan tuntemusta. Arvostamme erityisesti kokemusta sähkön käytöstä käyttövoimana sekä osaamista autosähköjärjestelmistä. Sidosryhmätyöskentely edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja. Käytännön englannin ja ruotsin kielen taito sekä julkisen hankinnan osaaminen tukevat työssä onnistumista. Tehtävään sopiva pohjakoulutus on esimerkiksi autotekniikan tai kuljetusvälinetekniikan DI tai AMK-insinööri.

Tehtävä antaa näköalapaikan Helsingin seudun ympäristöystävällisen joukkoliikenteen käyttöönottoon ja tuotantoon.

Liitä CV:si ja palkkatoiveesi hakemukseen.

Organisaation kuvaus

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa 66 prosentista Suomen joukkoliikennematkoista. HSL:llä on tärkeä rooli pääkaupunkiseudun asukkaiden arjessa: meidän liikenteessämme tehdään yli miljoona matkaa päivittäin bussilla, junalla, metrolla, ratikalla tai lautalla. Lisäksi HSL vastaa Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman valmistelusta. Meitä joukkoliikenteen ammattilaisia on 380 ja olemme ylpeitä työstämme. Liity joukkoomme kehittämään helppoa, toimivaa ja luotettavaa Helsingin seutua.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Mika Häyrynen 7.11. klo. 14:00 – 16:00, 13.11. klo 9:00 – 11:00 ja 22.11. klo. 9:00 – 11.00, puh. (09) 4766 4295.