Open vacancy HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Konseptisuunnittelija

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymäHSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymäOpastinsilta 6 AHelsinki
Työavain: 
HSL-51-19-17
Hakuaika alkaa: 
30.11.2017
Hakuaika päättyy: 
15.12.2017 16.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
15.1.2018
Työn kuvaus

Asiakkuus ja myynti –osasto vastaa HSL:n myynnistä, markkinoinnista, brändistä ja viestinnästä, asiakaskokemuksesta, asiakaspalvelusta ja matkalippujen tarkastuksesta.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

Konseptisuunnittelijaa

vahvistamaan HSL:n asiakaskokemuksen kehittämisestä, digipalveluiden konseptinomistajuuksista ja asiakastiedoista vastaavaa ryhmäämme.

Toimit konseptin omistajan roolissa ja vastaat osaltasi HSL:n verkko- ja mobiilipalveluiden asiakaskokemuksesta, palveluiden kehittämisestä ja konseptoinnista, ylläpidosta ja toteutuksen valvonnasta palvelusta vastaavana palveluomistajana. Mm. yrityspalveluiden kehittäminen on keskeistä työsarkaasi.

Ohjaat tilaajana yhteistyökumppanien konsepti- ja käyttöliittymäsuunnittelijoiden työtä erinomaista asiakaskokemusta ja kasvavaa myyntiä tuottavien palveluiden aikaansaamiseksi. Tehtävääsi kuuluu asiakkaiden ja liiketoiminnan tarpeiden sekä teknologian suomien mahdollisuuksien menestyksekäs yhteensovittaminen ja kokonaisuuden hallinta. Toimit talon sisällä tiiviissä yhteistyössä kahden muun konseptin omistajan, myynnin, asiakaspalvelun, viestinnän ja teknologiaratkaisut-osaston asiantuntijoiden kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja useamman vuoden kokemus digitaalisten palveluiden asiakaslähtöisestä ja tuottavasta suunnittelusta, kehittämisestä sekä projektien vetämisestä. Hallitset konseptisuunnittelun, käytettävyyden kehittämisen ja asiakastestauksen käytännöt. Omaat hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

Olet tottunut toimimaan ketterin toimintavoin ja koet ne omaksesi. Sinulla on IT-alan taustaa ja seuraat aktiivisesti digitaalisten palveluiden kehittymistä Suomessa ja kansainvälisesti. Tuot mukanasi asiakkaiden tulevaisuuden tarpeita ennakoivaa näkemystä.

Liitä vapaamuotoinen ansioluettelo ja palkkatoive hakemukseesi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, hyvät henkilöstöedut ja toimivan työympäristön.

Organisaation kuvaus

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa 66 prosentista Suomen joukkoliikennematkoista. HSL:llä on tärkeä rooli pääkaupunkiseudun asukkaiden arjessa: meidän liikenteessämme tehdään yli miljoona matkaa päivittäin bussilla, junalla, metrolla, ratikalla tai lautalla. Lisäksi HSL vastaa Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman valmistelusta. Meitä joukkoliikenteen ammattilaisia on 380 ja olemme ylpeitä työstämme. Liity joukkoomme kehittämään helppoa, toimivaa ja luotettavaa Helsingin seutua.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Laura Sundell, puh. 045 657 9608 pe 8.12. klo 13-14 ja ti 12.12. klo 9-10.