Open vacancy HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Suunnittelija

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymäHSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä, Asiakkuus ja myynti, Matkalippujen tarkastusOpastinsilta 6 AHelsinki
Työavain: 
HSL-51-4-17
Hakuaika päättyy: 
1.3.2017 16.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.4.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme matkalippujen tarkastusyksikköön

SUUNNITTELIJAA

Teet työtä matkalippujen tarkastusyksikön henkilöstön koulutuksen ja kehittämisen suunnittelun, toteutuksen ja raportoinnin parissa. Osallistut rekrytointiin ja käytät sähköistä rekrytointijärjestelmää. Kehität, päivität ja pidät jatkuvasti yllä tarkastustoimintaan liittyvää ohjeistusta. Osallistut ajankohtaisten projektien läpiviemiseen ja vastaat tarkastusyksikön sisäisestä viestinnästä.

Luot työlläsi edellytykset hyvälle, laadukkaalle tarkastustyölle ja asiakaspalvelulle. Sinulla on erinomainen organisointikyky sekä hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet luotettava ja tarkka ja pääset nopeasti sisälle uusiin asioihin. Verkostoituminen ja uusien asiakassuhteiden luominen sekä ylläpito ovat sinulle luontevia ja helppoja. Sinulla on kyky ohjata, opastaa ja kouluttaa. Kokemus matkalippujen tarkastustoiminnasta on etu, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aiempaa kokemusta henkilöstön koulutusten järjestämisestä ja työn kehittämisestä. Toimisto-ohjelmistojen osaaminen on tärkeä tuki jokapäiväisessä työssä. Tehtävä vaatii erinomaista suomen kielen sekä suullista että kirjallista taitoa. Muu kielitaito on eduksi. Sinulla on opistotasoinen, ammattikorkeakoulutasoinen tai muu tehtävään soveltuva koulutus.

Lähetä hakemuksesi ja CV sekä palkkatoivomus viimeistään 1.3.2017 klo 16.00. Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, hyvät henkilöstöedut ja toimivan työympäristön.

Organisaation kuvaus
HSL Helsingin seudun liikenne vastaa 63 prosentista Suomen joukkoliikennematkoista. HSL:llä on tärkeä rooli pääkaupunkiseudun asukkaiden arjessa: meidän liikenteessämme tehdään yli miljoona matkaa päivittäin bussilla, junalla, metrolla, ratikalla tai lautalla. Lisäksi HSL vastaa Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman valmistelusta. Meitä joukkoliikenteen ammattilaisia on 380 ja olemme ylpeitä työstämme. Liity joukkoomme kehittämään helppoa, toimivaa ja luotettavaa Helsingin seutua.
Yhteystiedot

Lisätietoja antaa tarkastusesimies Kaisa Maijala arkisin klo 13-15 p. 050 412 1930.