Open vacancy HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Palveluneuvoja

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymäHSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä, Asiakkuus ja myynti, AsiakaspalveluOpastinsilta 6 AHelsinki
Työavain: 
HSL-51-6-17
Hakuaika päättyy: 
28.2.2017 16.00
Työn luonne: 
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
2.5.2017 - 17.9.2017
Työn kuvaus

HSL:n palvelupisteet Rautatientorilla, Itäkeskuksessa ja Pasilassa tarjoavat joukkoliikenteen käyttäjille tärkeitä palveluita. Vuosittain palvelupisteissä myydään ja ladataan yli 300 000 asiakkaan matkakortit.

Haemme Rautatientorin palvelupisteeseemme kesätöihin neljää

PALVELUNEUVOJAA

ajalle 2.5.-17.9.2017.

Palveluneuvojana myyt uusia matkakortteja, lataat korteille kautta ja arvoa, lisäksi neuvot asiakkaita hintoja, aikatauluja ja reittejä koskevissa kysymyksissä sekä vastaanotat asiakaspalautteita. Työaika on porrastettu klo 7.00-19.15 välille. Palvelupiste on avoinna maanantaista lauantaihin.

Arvostamme koulutusta ja kokemusta asiakaspalvelusta, hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti, kuitenkin osana tiimiä. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä käytännön ruotsin ja englannin kielen osaamista. Myös muu kielitaito on eduksi.

Työ on kokoaikainen, 36,75 tuntia viikossa. Syyskuussa on mahdollista työskennellä myös osa-aikaisesti. Työ sopii hyvin esimerkiksi yliopisto-opiskelijalle.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, hyvät henkilöstöedut ja toimivan työympäristön.

Organisaation kuvaus
HSL Helsingin seudun liikenne vastaa 63 prosentista Suomen joukkoliikennematkoista. HSL:llä on tärkeä rooli pääkaupunkiseudun asukkaiden arjessa: meidän liikenteessämme tehdään yli miljoona matkaa päivittäin bussilla, junalla, metrolla, ratikalla tai lautalla. Lisäksi HSL vastaa Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman valmistelusta. Meitä joukkoliikenteen ammattilaisia on 380 ja olemme ylpeitä työstämme. Liity joukkoomme kehittämään helppoa, toimivaa ja luotettavaa Helsingin seutua.
Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Eija Luoto sähköpostitse eija.luoto@hsl.fi.