Open vacancy HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Tekninen projektipäällikkö

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymäHSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymäOpastinsilta 6 AHelsinki
Työavain: 
HSL-71-1-17
Hakuaika päättyy: 
5.5.2017 16.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.6.2017 - 31.5.2019
Työn kuvaus

Teknologiaratkaisut -osasto kehittää, tuottaa ja hankkii HSL:n eri osastojen tarvitsemia digitaalisia ratkaisuja ja palveluja.

Haemme osastolle informaatiojärjestelmät -ryhmään

TEKNISTÄ PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Hakuaikaa on jatkettu ja aikaisemmin 23.4.2017 päättyneellä hakuajalla jätetyt hakmeukset huomioidaan uudessa haussa.

Kehität HSL:n digitaalisia asiakasjärjestelmiä vastuunasi eri järjestelmien väliset integraatiot, tekninen yhteentoimivuus ja oikeat teknologia- ja alustaratkaisut. Tunnetuin palveluistamme on hiljattain uusiutunut Reittiopas. Mobidigi-hankkeen myötä kehitämme HSL:n omaa asiakassovellusta sekä muita vahvasti mobiiliympäristöön suunnattuja palveluita. Tehtäväsi on ohjata usean ketterän ohjelmistokehitystiimin työtä yhteistyössä muiden projektipäälliköiden ja tuoteomistajien kanssa.

Työssäsi varmistat osaltasi projektien etenemisen suunnitellussa ajassa ja budjetissa pohjautuen oikeisiin teknisiin ratkaisuihin. Olet yhteydessä alan useisiin eri toimijoihin ja teet yhteistyötä oman osastosi kollegoiden ja sisäisten asiakasosastojen kanssa.

Menestyäksesi tehtävässäsi kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja delegointitaitoja, paineensietokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä sekä ymmärrystä ja kokemusta käyttäjäkeskeisestä Agile-tuotekehityksestä. Mitä enemmän seuraavista teknologioista osaat ja ymmärrät, sitä parempi: Java, Python, JavaScript (ES2015), Node.js, React, React Native, SQL tietokannat, Natiivi kehitys (iOS, Android), Cloud (Azure), Docker, Git + GitHub, Linux.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuten hankittua kokemusta.

Tehtävä on kahden vuoden määräaikainen ja alkaa mahdollisimman pian.

Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, hyvät henkilöstöedut ja toimivan työympäristön.

Organisaation kuvaus

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa 63 prosentista Suomen joukkoliikennematkoista. HSL:llä on tärkeä rooli pääkaupunkiseudun asukkaiden arjessa: meidän liikenteessämme tehdään yli miljoona matkaa päivittäin bussilla, junalla, metrolla, ratikalla tai lautalla. Lisäksi HSL vastaa Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman valmistelusta. Meitä joukkoliikenteen ammattilaisia on 380 ja olemme ylpeitä työstämme. Liity joukkoomme kehittämään helppoa, toimivaa ja luotettavaa Helsingin seutua.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Kerkko Vanhanen, puh (09) 4766 4379, to 13.4.2017 klo 9.15 - 10.30 ja ke 26.4. klo 9-10.