Open vacancy Hyria koulutus Oy

Talotekniikka-alan kouluttaja

Hyria koulutus OyKoulutustoiminta, Rakentamisen ja yhdyskuntatekniikan ala Sakonkatu 1Riihimäki
Työavain: 
HYR-08-91-18
Hakuaika alkaa: 
15.10.2018
Hakuaika päättyy: 
9.12.2018 23.59
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
7.1.2019
Työn kuvaus

Hyria koulutus toteuttaa Hyvinkään-Riihimäen alueella opiskelijoiden tarpeita palvelevaa ammatillista koulutusta ja työelämän kehitystä palvelevaa toimintaa. Haluamme olla ammatillisen koulutuksen arvostetuin edelläkävijä ja vahva alueellinen vaikuttaja. Tervetuloa joukkoomme.

Haemme talotekniikan (putkiasennus) kouluttajaa työskentelemään talotekniikan perustutkinnon opetuksessa pääasiassa iltakoulutuksena toteutettavassa koulutuksessa. Työ alkaa tammikuussa 2019.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää putkiasennuksen käytännön työtehtävien osaamista ja alan työkokemusta. Edellytämme alalle soveltuvaa LVI-alan koulutusta. Eduksi luemme pitkän alan työkokemuksen lisäksi hyvän alan yritysten tuntemuksen sekä alan tutkinnon perusteiden tuntemisen.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Palkkaus määräytyy ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.

Organisaation kuvaus

Hyria koulutus Oy tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä useita koulutusvaihtoehtoja työyhteisöille. Vuosittain tuhannet opiskelijat sekä sadat yritykset ja yhteisöt hyödyntävät kattavaa tarjontaamme oman osaamisensa ja toimintansa kehittämiseksi. Toimimme pääsääntöisesti Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta järjestämme koulutuksia myös valtakunnallisesti. Toimipisteitämme on kuudella eri paikkakunnalla. Meillä työskentelee 430 osaajaa.

Yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Mika Auvinen, p. 050 365 5747, mika.auvinen@hyria.fi