Open vacancy Hyria koulutus Oy

Hoitotyön kouluttaja

Hyria koulutus OyKoulutustoiminta, Terveys- ja kasvatusalaKauppalankatu 18Hyvinkää
Työavain: 
HYR-08-94-18
Hakuaika alkaa: 
22.10.2018
Hakuaika päättyy: 
15.11.2018 23.59
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
7.1.2019 - 30.6.2019
Työn kuvaus

Hyria koulutus toteuttaa Hyvinkään-Riihimäen alueella opiskelijoiden tarpeita palvelevaa ammatillista koulutusta ja työelämän kehitystä palvelevaa toimintaa. Haluamme olla ammatillisen koulutuksen arvostetuin edelläkävijä ja vahva alueellinen vaikuttaja. Tervetuloa joukkoomme.

Haemme joukkoomme innokasta ja positiivista alansa asiantuntijaa hoitotyön kouluttajan määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan sijaiseksi. Työ koostuu sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon (lähihoitaja) eri tutkinnon osissa opettamisesta, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaamisesta ja arvioinnista sekä yritys- ja täydennyskoulutuksista. Edellytämme vahvaa hoidollista käytännön osaamista. Arvostamme kehittävää työotetta ja kokemusta ammatillisesta koulutuksesta. Ensiavun ja terveystiedon kouluttajapätevyys (ETK) katsotaan eduksi. Työhön sisältyy myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Palkkaus määräytyy ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.

Organisaation kuvaus

Hyria koulutus Oy tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä useita koulutusvaihtoehtoja työyhteisöille. Vuosittain tuhannet opiskelijat sekä sadat yritykset ja yhteisöt hyödyntävät kattavaa tarjontaamme oman osaamisensa ja toimintansa kehittämiseksi. Toimimme pääsääntöisesti Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta järjestämme koulutuksia myös valtakunnallisesti. Toimipisteitämme on kuudella eri paikkakunnalla. Meillä työskentelee 430 osaajaa.

Yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Kati Karvonen, p. 050 341 6751. Hakijoiden haastattelut ovat ma-ti 26. - 27.11.2018.