Open vacancy Jyväskylän kaupunki

KESÄTYÖ 2018 - Kulttuuripalvelut

Jyväskylän kaupunkiKulttuuri- ja liikuntapalvelutJyväskylä
Työavain: 
JYV-03-8-18
Hakuaika alkaa: 
1.2.2018
Hakuaika päättyy: 
28.2.2018 14.00
Palkka: 
.
Työn luonne: 
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kulttuuripalveluihin haetaan kesätyöntekijäksi opiskelijaa, jonka työtehtäviin kuuluu kesätapahtumien tuottaminen, viestintä ja markkinointi yhteistyössä vakituisen henkilöstön kanssa. Suurin osa työtä on Lounaispuiston kesän ohjelmatuotanto.

Jyväskylän kulttuurituottajat toimivat muuttuvassa toimintaympäristössä ja opiskelija työskentelee monien kumppaneiden kanssa verkostonaan koko kaupunki.

Tehtävä sijoittuu ajalle 1.5 – 31.8.2018. Työsuhde on yhteensä neljä kuukautta 50% työajalla. Työajat sovitaan tarkemmin valittavan henkilön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on kulttuurialan ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja. Opiskelijalta toivotaan lisäksi projektinhallintataitoja, innostunutta asennetta ja joustavuutta. Äänentoistolaitteiden käyttökokemus ja video-alan osaaminen lasketaan eduksi.

Organisaation kuvaus

Lähes 140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Yhteystiedot

kulttuuri- ja kehittämispäällikkö Marita Kajander, puh. 014 26 64040 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi