Open vacancy Jyväskylän kaupunki

Kunnossapidon rakennuttaja

Jyväskylän kaupunkiJyväskylän kaupunki/ TilapalveluJyväskylä
Työavain: 
JYV-07-1-17
Hakuaika päättyy: 
29.9.2017 14.00
Palkka: 
.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.11.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Jyväskylän Tilapalvelu on Jyväskylän kaupungin omistama liikelaitos, joka vastaa kaupungin omistuksessa tai hallinnassa olevasta kiinteistö- ja tilaomaisuudesta. Hallinnassamme on yhteensä noin 566 000 m2 toimitilaa ja liikevaihto on noin 93,2 milj. euroa. Vuotuinen investointibudjettimme on 28,2 milj. euroa.

Nyt haemme osaavaan joukkoomme

KUNNOSSAPIDON RAKENNUTTAJAA

vakinaiseen työsuhteeseen.

Tehtävään sisältyy investointihankkeiden sekä kunnossapitotöiden rakennuttamista, suunnittelun ohjausta ja budjetointia. Pienissä hankkeissa käytämme puitesopimuskumppaneita. Isompien hankkeiden rakennuttaminen toteutetaan julkisen kilpailuttamisen kautta.

Tehtävän kelpoisuusehtona on rakennusalan peruskoulutus (rakennusinsinööri (AMK), rakennusmestari) ja kokemus hankkeiden rakennuttamisesta sekä niiden käytännön toteuttamisesta myös kunnossapitotöissä. Lisäksi arvostamme osaamista oma-aloitteisesta ja asiakaslähtöisestä rakennuttamisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS).

Tehtävä alkaa 1.11.2017 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Yhteystiedot

Kiinteistöpäällikkö Petteri Kontro, puh. 014 266 0976, rakennuttajapäällikkö Tuija Lepistö, puh. 014 266 8251 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@jkl.fi