Open vacancy Jyväskylän kaupunki

Hallintosihteeri

Jyväskylän kaupunkiHallintopalvelutVapaudenkatu 32Jyväskylä
Työavain: 
JYV-51-27-18
Hakuaika alkaa: 
5.12.2018
Hakuaika päättyy: 
19.12.2018 14.00
Palkka: 
.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.3.2019
Työn kuvaus

Kaupunginkansliassa valmistellaan kaupungin toimielinten esityslistat, tehdään pöytäkirjat ja huolehditaan päätösten täytäntöönpanosta sekä valmistellaan viranhaltijapäätöksiä ja hoidetaan niiden täytäntöönpanot. Kaupunginkansliassa pidetään yllä myös kaupungin luottamushenkilörekisteriä ja vastataan vaalilaissa kunnalle säädettyjen tehtävien hoitamisesta. Kaupunginkanslian yhteydessä toimii kaupunginkirjaamo. Kirjaamossa kirjataan kaupungin hallinnolliseen päätöksentekoon liittyvät asiakirjat ja merkitään niiden käsittelyvaiheet sekä annetaan tietoa päätöksentekoon liittyvien asioiden käsittelyvaiheista ja asiakirjoista sekä päätösten lainvoimaisuudesta. Kirjaamo hoitaa kaupungin virallista ilmoitustaulua ja vastaa osaltaan arkistotoimen tehtävistä. Palvelemme kaupungin luottamushenkilöitä, kaupungin työntekijöitä, eri viranomaistahoja ja kaupungin asukkaita.

Nyt haemme kaupunginkansliaan/kirjaamoon nopeasti oppivaa ja kehitysmyönteistä

HALLINTOSIHTEERIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2019 alkaen.

Hallintosihteerin tehtäviin kuuluvat päätöksentekoon liittyvien asiakirjojen kirjaaminen ja käsittelyvaiheiden merkitseminen sekä tiedon antaminen päätöksentekoon liittyvien asioiden käsittelyvaiheista ja asiakirjoista sekä päätösten lainvoimaisuudesta. Tehtäviin kuuluvat myös kaupungin virallisen ilmoitustaulun hoitaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluvat Jyväskylän seudun jätelautakunnan esityslistoihin ja pöytäkirjoihin liittyvät valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävät sekä kokoussihteeritehtävät. Tehtäviin kuuluvat myös yksilöasiainjaoston päätösten lähettäminen asiakkaille ja tarvittaessa muille tahoille.

Tehtäviin sisältyy väliaikaisesti ajalla 1.3.-31.5.2019 osallistuminen kaupungin vaalitoimiston tehtäviin. Vaalitoimistossa hoidetaan mm. järjestämistehtävät, jotka liittyvät ennakkoäänestyksen ja varsinaisen vaalipäivän äänestykseen sekä koti- ja laitosäänestykseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva AMK-tutkinto, esim. tradenomi. Lisäksi hakijalta edellytetään riittävää kokemusta hallinnollisista tehtävistä sekä erittäin hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kykyä omaksua eri tietojärjestelmiä. Lisäksi tehtävässä edellytetään kunnallishallinnon sekä sitä ohjaavan lainsäädännön tuntemusta (mm. kuntalaki, hallintolaki, julkisuuslaki, EU:n tietosuoja-asetus). Tehtävä vaatii erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta ja työ on määrämuotoista sekä ajoittain aikapaineista. Tehtävä edellyttää nopeisiin tilanteisiin mukautuvaa työotetta sekä hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkokonaisuuden mukavassa työyhteisössä ja tukenasi on osaava ja innostava tiimi. Saat mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi haastavien ja mielenkiintoisten työtehtävin parissa. Käytössäsi on myös kaupungin laajat henkilöstöedut ja osaamisen kehittämisen mahdollisuudet.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävä alkaa 1.3.2019 ja siinä on koeaika.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Organisaation kuvaus

Yli 140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Yhteystiedot

Kaupunginsihteeri Anu Leppänen, puh. 014 266 3002, 050 561 1531, anu.j.leppanen@jkl.fi.