Open vacancy Jyväskylän kaupunki

Lähihoitajan ja ohjaajan sijaisuudet/Joulu 2018

Jyväskylän kaupunkiPerusturvaJyväskylä
Työavain: 
JYV-52-434-18
Hakuaika alkaa: 
12.10.2018
Hakuaika päättyy: 
12.11.2018 14.00
Palkka: 
.
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Jyväskylän kaupungin vanhuspalveluihin sekä vammaispalveluihin haetaan eripituisiin sijaisuuksiin loppuvuodeksi ja joulun ajaksi

LÄHIHOITAJIA

Vanhuspalveluissa sijaisuuksia on kotihoidon alueilla ja ympärivuorokautisissa yksiköissä koko Jyväskylän alueella. Vammaispalveluissa lähihoitajan/ohjaajan sijaisuuksia on puolestaan palveluasumisen yksiköissä koko Jyväskylän alueella.

- - -

Kelpoisuutena lähihoitajan sijaisuuksiin vanhuspalveluissa:
Vanhuspalveluissa odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulle olla hoidon ja huolenpidon kokonaisuus kokonaisuudessa suoritettuna.

Kelpoisuutena lähihoitajan/ohjaajan sijaisuuksiin vammaispalveluissa:
Vammaispalveluissa sinulla tulee olla joko lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulla olla hoidon ja huolenpidon tai kuntoutumisen tukemisen opintokokonaisuus kokonaisuudessaan suoritettuna. Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla sosionomin tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan AMK- tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulla olla ensimmäinen työharjoittelu suoritettuna.

- - -

Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut, kerrothan hakemuksesi Työkokemus-osassa suorittamasi harjoittelut. Lisätietoja-kohtaan voit laittaa muuta tärkeää tietoa, esimerkiksi haetko yhtäjaksoista pidempää sijaisuutta vai keikkatyötä ja kummasta palvelusta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Jos lisätietoa kohtaan ei ole laitettu ensisijaisuuden kohdentamista, tarjoamme työnantajan näkökulmasta sopivaa sijaisuutta.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa.

Jos sinulla ei ole LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme sijaisuuksissa myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee esittää todistetusti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Organisaation kuvaus

Yli 140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Yhteystiedot

Vanhuspalvelut: Palveluesimies Päivi Huttunen puh. 014 266 2446
Vammaispalvelut: Palveluesimies Miia Pappinen puh. 014 266 3897
Sähköposti molemmille muodossa etunimi.sukunimi@jkl.fi.