Open vacancy Jyväskylän kaupunki

Seitsemän laitoshuoltajaa Terveyskeskussairaalaan

Jyväskylän kaupunkiTerveyskeskussairaalaJyväskylä
Työavain: 
JYV-52-565-18
Hakuaika alkaa: 
29.11.2018
Hakuaika päättyy: 
21.12.2018 14.00
Palkka: 
.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.2.2019
Työn kuvaus

Jyväskylän kaupunki hakee kuutta (6) kokoaikaista ja yhtä (1) osa-aikaista (50 % työaika) laitoshuoltajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Terveyskeskussairaalan Siivoustyö ja ruokapalvelut- palveluyksikköön.

Laitoshuoltajat sijoittuvat työsuhteen alkaessa Kyllön sairaalan osastolle 4 (2 työsuhdetta), Palokan terveysaseman siivoukseen (1 työsuhde), Kyllön terveysaseman siivoukseen (1 työsuhde, osa-aikainen 50 %) ja varahenkilöstöön (3 työsuhdetta).

Työtehtäviin kuuluvat terveysasemien siivouksessa tilojen siivous, apuvälineiden pesu, suojavaatetilaukset ja jätehuolto ja osastoilla tilojen siivous, potilaiden ateriahuolto sekä vuode- ja jätehuolto. Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävissä on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai toimitilahuoltajan tutkinto ja hygieniapassi. Toivomme hakijalta työkokemusta laitoshuoltajan tehtävistä terveydenhuollossa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, josta tulee toimittaa työhönsopivuuslausunto. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Organisaation kuvaus

140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Yhteystiedot

Siivoustyönjohtaja Mervi Niemi, puh. 014 33 66760 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi