Open vacancy Jyväskylän kaupunki

Projektityöntekijä

Jyväskylän kaupunkiJyväskylän kaupunkiJyväskylä
Työavain: 
JYV-52-6-18
Hakuaika alkaa: 
13.2.2018
Hakuaika päättyy: 
26.2.2018 14.00
Palkka: 
.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
.
Työn kuvaus

Jyväskylän kaupunki on mukana 2017 käynnistyneessä valinnanvapauskokeilussa. Kokeilu kestää 31.12.2018 asti. Valinnanvapauskokeilussa on mukana kahdeksan terveysasema-aluetta Jyväskylästä, Hankasalmelta ja Uuraisilta. Näiden alueiden asukkaat saavat valita hyväksyttyjen palveluntuottajien joukosta sen, jolla he haluavat asioida. Palveluntuottajina toimii yksityisen ja kolmannen sektorin terveyspalvelujen tuottajia.

Nyt haemme valinnanvapauskokeiluun

PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ

talouden seurannan ja tietotuotannon tehtäviin ajalle 1.3.-31.12.2018.

Tehtäviisi kuuluvat hankkeen talouden seuranta, budjetointi sekä monipuolisesti erilaisia tilastointiin ja tiedon tuotantoon liittyviä tehtäviä. Toimit talousasioiden asiantuntijaedustajana palveluntuottajien kanssa tapahtuvassa yhteistyössä ja osallistut kokeiluun liittyvään kehittämistyöhön, kuten ICT-palvelujen kehittämiseen yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Sinulla on vankka laskenta- ja taloustieteiden osaaminen ja tunnet kaupunkikonsernin taloushallinnon prosessit. Eduksi luemme terveydenhuollon toimialan tuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja valinnanvapauskokeilusta:
http://stm.fi/palvelusetelikokeilu
http://www.jyvaskyla.fi/terveys/valinnanvapaus

Organisaation kuvaus

140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Yhteystiedot

Talouspäällikkö Hannu Tuhkanen, p. 014 266 3008, projektipäällikkö Riitta Pylvänen, p. 014 266 1630 sekä toimialajohtaja Kati Kallimo, p. 050 442 2302. Sähköpostit kaikille muodossa etunimi.sukunimi@jkl.fi.