Open vacancy Jyväskylän kaupunki

Kaksi pedagogista johtajaa

Jyväskylän kaupunkiVarhaiskasvatusJyväskylä
Työavain: 
JYV-54-248-18
Hakuaika alkaa: 
12.10.2018
Hakuaika päättyy: 
2.11.2018 14.00
Palkka: 
.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.1.2019
Työn kuvaus

Varhaiskasvatuspalveluihin kuuluvat varhaiskasvatusta ja esiopetusta antavat päiväkodit ja perhepäivähoitajat sekä kerhot ja perhepuistot. Lasten ja perheiden kaupunkina meille rakentuu jatkuvasti uusia päiväkoteja ja päiväkotikouluja. Kehitämme palvelua ja pedagogiikkaa vastaamaan lasten ja perheiden tarpeita sekä uusia opetussuunnitelmia ja yhteiskunnallisia muutoksia. Meille lasten ja perheiden osallisuus on tärkeä asia. Jyväskylän laajan koulutustarjonnan ansiosta meillä on osaava ja pätevä henkilökunta.

Nyt haemme positiivisen työotteen omaavaa kasvatusalan ammattilaista

PEDAGOGISEKSI JOHTAJAKSI

kahteen vakituiseen työsuhteeseen 2.1.2019 alkaen Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuspalveluihin.

Toinen tehtävistä sijoittuu Savulahden päiväkoti-kouluun ja toinen Kangasvuoren päiväkoti-kouluun. Molemmat päiväkotikoulut ovat uusia, vasta valmistuvia yksiköitä.

Pedagogisena johtajana vastaat päiväkodin johtajan työparina yksikön pedagogiikan ja pedagogisen osaamisen kehittämisestä ja johtamisesta. Tunnet varhaiskasvatuslain ja -suunnitelman kuin omat taskusi ja sovellat teoriatietoa sujuvasti lapsiryhmätyössä sekä yhteistyössä vanhempien kanssa. Toimit myös päiväkodin apulaisjohtajana ja johtajan varahenkilönä.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukaisesti varhaiskasvatuksen opettajan (26§) tai varhaiskasvatuksen sosionomin (27§) kelpoisuus. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (75§) mukaiset hakijat. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta verkostotyöstä, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kykyä kehittää ja kehittyä. Arvostamme myös tehtävään liittyvää muuta koulutusta sekä aiempaa kokemusta varhaiskasvatuksen asiantuntija- tai johtotehtävistä.

Meillä pääset vaikuttamaan ja kehittämään varhaiskasvatuksen toimintakulttuuria luovassa ja innokkaassa porukassa, hyvissä ja toimivissa oppimisympäristöissä. Panostamme henkilöstön osaamisen kehittämiseen monipuolisia menetelmiä käyttäen, kuten mentorointi ja erilaiset sisäiset koulutukset. Johtamisjärjestelmässämme näkyvät jaettu johtajuus ja pedagoginen johtaminen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävissä aloitus 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä on koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkua esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Organisaation kuvaus

140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Yhteystiedot

Palvelujohtaja Päivi Koivisto, puh. 014 266 3198,
Päiväkodin johtaja Päivi Kaihlajärvi (22.10.2018 alkaen), puh. 014 266 3228 sekä
Päiväkodinjohtaja Paula Valkama, (22.10.2018 alkaen) puh. 0142663212.

Sähköpostit kaikille muodossa etunimi.sukunimi@jkl.fi.