Open vacancy Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Töihin Kainuun soteen

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymäHyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi
Työavain: 
KAI-00-4-17
Hakuaika alkaa: 
2.2.2017
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 00.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Olemme Kainuun suurin työnantaja. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä joustavia ja hyviä työsuhde-etuja. Käytössämme on mm. kymmeniä yhteiskäyttöisiä virka-autoja. Tuemme työssä jaksamista henkilöstöeduin ja kannustamme osaamisen kehittämiseen tarjoamalla hyviä koulutusmahdollisuuksia. Olemme saaneet palautetta rennosta ja mukavasta työilmapiiristä, hyvästä kollegiaalisesta tuesta ja joustavista työajoista. Psykologeille tarjoamme joustavat työajat ja yksilölliset toimenkuvat. Sosiaalityöntekijöille tarjoamme monenlaisia haasteellisia ja palkitsevia työtehtäviä lapsiperheiden sosiaalipalveluissa, aikuissosiaalityössä, vammaispalveluissa sekä erityispalveluissa, kuten aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluissa, sairaalan sosiaalityössä ja vanhuspalveluissa. Tarjoamme myös mahdollisuuden suunnitella urapolkua yhdessä kollegoiden kanssa.

Tarvitsemme osaajia myös muihin kuin sosiaali- ja terveydenhuollon tehtäviin esim. tekniikkaan, tietohallintoon, suunnitteluun ja kehittämiseen, talouteen sekä sihteeripalveluihin.

Organisaation kuvaus

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka.

Yhteystiedot