Open vacancy Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

ICT-tukihenkilö

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymäKainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Keskitetyt yhteiset tukipalvelut, TietohallintopalvelutPohjolankatu 13Sotkamo
Työavain: 
KAI-02-134-18
Hakuaika alkaa: 
8.8.2018
Hakuaika päättyy: 
22.8.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.9.2018
Työn kuvaus

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän tietohallintopalveluissa on haettavana määräaikainen ICT-tukihenkilön työsopimussuhteinen tehtävä ajalla 1.9.2018-31.7.2019. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Sotkamo, mutta tarvittaessa voidaan edellyttää myös liikkumista Kainuun soten toimialueen muissa toimipisteissä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tekijältään oma-aloitteisuutta ja itsenäistä tehtävien hoitamista, mutta myös kykyä toimia tiimin jäsenenä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävään kuuluvat monipuoliset käyttäjien lähitukitehtävät, laitteistojen, ohjelmistojen ja verkkolaitteiden asennus- ja ylläpitotehtävät sekä tarvittaessa osallistuminen helpdesk-päivystykseen. Lisäksi tehtävään sisältyy Sotkamon osalta tietojärjestelmien ylläpitotehtäviä, jotka määritellään tarkemmin valittavan henkilön osaamisen mukaan. Paikallistuntemus katsotaan eduksi, kun pääasiallisena asiakaskuntana ovat Sotkamon alueella toimivan Kainuun soten henkilöstö ja Sotkamon kunnan hallintohenkilöstö sekä tarvittaessa lähikuntien alueella toimiva henkilöstö laitteineen ja tiloineen.

Kelpoisuusehtona tehtävään soveltuva ICT-alan ammattikorkeakoulu- tai vastaava opistoasteen tutkinto tai ICT-alan ammattitutkinto ja ICT-alan työkokemus.

Kainuun alueella liikkumisen johdosta tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia (B).

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen sopimuksen ja Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, koeaika 5 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan tietohallintojohtaja Jari Väisäselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "ICT-tukihenkilö"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Organisaation kuvaus

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.

Yhteystiedot

Tietohallintojohtaja Jari Väisänen, 0440239329, jari.vaisanen@kainuu.fi