Open vacancy Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Psykologi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymäKainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Perhepalvelut, Perheneuvola SotkamoKeskuskatu 9, SotkamoSotkamo
Työavain: 
KAI-03-187-18
Hakuaika alkaa: 
30.7.2018
Hakuaika päättyy: 
16.11.2018 15.00
Palkka: 
Kainuun soten tva:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Perheneuvolapsykologin työ on monipuolista lasten ja heidän perheidensä kanssa tehtävää tutkimus- ja tukemistyötä sekä ohjausta ja neuvontaa. Perheneuvolapsykologit tekevät yhteistyötä lapsiperheiden verkostojen kanssa. Työhön sisältyvät esimerkiksi lapsen käyttäytymisen, mielialan ja tunne-elämän selvittelyt ja vanhempien kanssa käytävät lapsen kehitykseen, kasvatukseen tai vanhemmuuteen liittyvät keskustelut sekä perheiden tukeminen erosta selviytymisessä. Perheneuvolapsykologin työnkuvassa on mahdollista huomioida psykologin erikoisosaaminen ja ammatilliset kehittymistoiveet.

Kelpoisuusehtona laillistetun psykologin pätevyys.

Perheneuvolapsykologin tehtävät edellyttävät kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä tehdä työparityötä ja moniammatillista yhteistyötä. Työ edellyttää joustavuutta, halua kehittyä ja laaja-alaista ihmissuhteisiin ja vuorovaikutukseen liittyvää asiantuntemusta. Edellytämme hyvää suomen kielen puhuttua ja kirjoitettua osaamista.

Eduksi luemme kasvatus- ja perheneuvonnan erikoiskoulutuksen tai muun vastaavan koulutuksen. Toivottavaa on perehtyneisyys kasvatus- ja perheneuvonnan tehtäviin. Pätevien hakijoiden puuttuessa määräaikaiseen työsuhteeseen voidaan palkata myös tällä hetkellä epäpätevä, opintojensa loppuvaiheessa oleva psykologian opiskelija.

Tuemme valittavan työntekijän ammatillista kouluttautumista sekä järjestämme perehdytyksen ja työnohjausta.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marja-Liisa Haatajalle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "perheneuvolapsykologi 720182"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (Laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Organisaation kuvaus

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.

Yhteystiedot

va. tulosyksikköpäällikkö Ilona Sievänen, ilona.sievanen@kainuu.fi, p. 044 710 1498 ajalla 8.10-15.10.2018 ja 22.10-14.11.2018
vs. vastuualuepäällikkö Marja-Liisa Haataja, marja-liisa.haataja@kainuu.fi, p. 044 797 0525
sos.tt Päivi Härkönen, paivi.harkonen@kainuu.fi, p. 044 797 0276 ajalla vk 41, 42, 44 ja 46 ma-to
vk 43 ja 45 ti-pe
psykologi Taina Vähäkangas, taina.vahakangas@kainuu.fi, p. 044 797 4277