Open vacancy Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Sosiaaliohjaaja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymäKainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Perhepalvelut, Lastensuojelun avohuolto HyrynsalmiHyrynsalmi
Työavain: 
KAI-03-241-18
Hakuaika alkaa: 
13.7.2018
Hakuaika päättyy: 
27.7.2018 15.00
Palkka: 
2628,45 e/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
30.7.2018
Työn kuvaus

Lastensuojelun sosiaaliohjaajan sijaisuus Hyrynsalmen perhekeskuksessa ajalla 30.7.2018-29.7.2019. Sijoituspaikkana tehtävien alkaessa lastensuojelun avohuolto Hyrynsalmen perhekeskuksessa.
Työtehtäviin kuuluu lastensuojelun jälkihuoltonuorten kanssa tehtävää ohjausta, neuvontaa ja tukemista arkielämän sujumiseksi. Sosiaaliohjaaja toimii työparina sosiaalihuoltolain / lastensuojelun mukaisten palvelujen palveluntarpeen arviointi, palvelu- ja sosiaaliohjaus erityisesti lapsiperheiden parissa ja mainittuihin palveluihin liittävää päätöksentekoa. Työ sisältää lapsiperheasiakkaiden henkilökohtaista ohjausta, neuvontaa ja tukemista arkielämän sujumiseksi. Työ haastaa työntekijää tunnistamaan ja arvioimaan asiakkaiden elämäntilanteita, voimavaroja ja toimintamahdollisuuksia. Ajokortti on välttämätön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomi (AMK) tutkinto huomioiden kelpoisuuteen liittyvät siirtymäsäännökset.

Arvostamme sosiaalityön monipuolista työkokemusta, erityisesti lastensuojelun tehtävistä, jälkihuoltonuorten kanssa toimimisesta ja palvelutarpeen arviointien tekemisestä. Lisäksi toivomme sinulta motivoitunutta- ja ratkaisukeskeistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja niin yksilö- kuin yhteisö- ja verkostotyössä.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Tarja Jupille ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "sosiaaliohjaaja 201564"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (Laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Organisaation kuvaus

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa lapsiperheiden sosiaalipalveluiden vastuualuepäällikkö Tarja Juppi p. 044 777 3311, tarja.juppi@kainuu.fi sekä johtava sosiaalityöntekijä Anu Siltala p.044 797 4182, anu.siltala@kainuu.fi.