Open vacancy Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Sosiaaliohjaaja, aikuissosiaalityö

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymäKainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Perhepalvelut, Sosiaalityö SotkamoSotkamo
Työavain: 
KAI-03-73-18
Hakuaika alkaa: 
5.3.2018
Hakuaika päättyy: 
19.3.2018 15.00
Palkka: 
Kainuun soten tva:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme sosiaaliohjaajaa aikuissosiaalipalveluihin Sotkamon perhekeskukseen määräaikaisen virkasuhteeseen 30.11.2019 saakka.

Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluu ajanvarauksettoman neuvonnan hoitaminen, asiakkaan palvelutarpeen arviointi, asiakassuunnitelman laatiminen sekä palvelujen yhteensovittamisesta sopiminen yhdessä monialaisen verkoston kanssa. Tehtäviin kuuluu lisäksi kuntouttavaa työtoimintaa ja sosiaalista kuntoutusta sekä ehkäisevää ja täydentävää toimeentulotukea ja muita sosiaalipalveluja koskevien päätösten tekeminen. Asiakasta tuetaan kokonaisvaltaisesti sosiaalisesti kuntouttavalla työotteella.

Työ edellyttää liikkumista asiakkaan kotiin ja moniammatillisiin verkostoihin, joten ajokortti on välttämätön. Työnantajan leasing-autot ovat käytettävissä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia toimia moniammatillisissa verkostoissa. Arvostamme kokemusta aikuissosiaalityöstä, oma-aloitteisuutta, tutkivaa työotetta sekä kykyä kehittää omaa työtä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 8 §:n mukainen sosiaaliohjaajan pätevyys (sosionomi AMK).

Kainuun sote tarjoaa kattavaa ja laajaa sisäistä koulutusta ja mahdollisuuden myös ulkopuoliseen koulutukseen sekä ryhmätyönohjauksen.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan johtava sosiaalityöntekijä Kristiina Anttoselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: " sosiaaliohjaaja 720009."
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (Laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Organisaation kuvaus

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Kristiina Anttonen p. 044 7167036, kristiina.anttonen@kainuu.fi
Vastuualuepäällikkö Päivi Ahola-Anttonen p. 044 7101792, paivi.ahola-anttonen@kainuu.fi