Open vacancy Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Kansanterveyshoitajan kolme tehtävää

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymäKainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelutSatamakatu 2 AHyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi
Työavain: 
KAI-05-626-18
Hakuaika alkaa: 
5.12.2018
Hakuaika päättyy: 
19.12.2018 15.00
Palkka: 
Kainuun soten vahvistaman tva:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
4.2.2019 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Avoinna kolme kansanterveyshoitajan tehtävää Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymässä.

Yksi tehtävä on Kajaanin ja Paltamon vastaanottojen yhteinen, toinen tehtävä Kuhmon ja Sotkamon vastaanottojen yhteinen ja kolmas tehtävä Suomussalmen, Hyrynsalmen ja Ristijärven vastaanottojen yhteinen. Työ edellyttää liikkumista eri terveysasemien välillä, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä. Työ vastaanotolla on päivätyötä.
Kansanterveyshoitajan tehtäviin kuuluvat ensisijaisesti työttömien terveystarkastukset. Muita mahdollisia työtehtäviä ovat mm. omais- ja perhehoitajien terveystarkastukset, laajennettuihin ajokorttitarkastuksiin liittyvät tehtävät, pitkäaikaissairaiden asiakkaiden hoitaminen, ohjaus ja neuvonta.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ja/tai terveydenhoitajan tutkinto. Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotesuojaa.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaanottotyöstä ja työttömien terveystarkastuksista. Kansanterveyshoitajan työ on vastuullista ja vaatii oma-aloitteisuutta. Arvostamme moniammatillisen verkosto- ja tiimityön osaamista, itsenäistä päätöksentekokykyä, reipasta ja asiakaslähtöistä työotetta, vahvuutta työskennellä paineenalaisena ja kykyä organisoida työtään. Innovatiivisuus ja halu kehittää omaa ammattitaitoa sekä työyksikön toimintaa luetaan hakijalle eduksi.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 4.2.2019, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan tulosyksikköpäällikkö Pia Kemppaiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "kansanterveyshoitaja"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Organisaation kuvaus

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osa jäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat Kajaanin ja Paltamon työpaikasta vs. tulosyksikön päällikkö Pia Kemppainen p. 044 710 1604, pia.kemppainen@kainuu.fi, Kuhmon ja Sotkamon työpaikasta tulosyksikön päällikkö Jaana Sievänen p. 044 775 0287, jaana.sievanen@kainuu.fi ja tulosyksikön päällikkö Irja Huttunen p. 044 797 0152, irja.huttunen@kainuu.fi, Suomussalmen, Hyrynsalmen ja Ristijärven työpaikasta tulosyksikön päällikkö Satu Luokkanen p. 044 567 3279, satu.luokkanen@kainuu.fi