Open vacancy Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, anestesia ja leikkaustoiminta

Keski-Suomen SairaanhoitopiiriKeski-Suomen Sairaanhoitopiiri, Operatiivinen toimialueJyväskylä
Työavain: 
KSSHP-01-33-16
Hakuaika päättyy: 
30.1.2017 15.45
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen anestesia ja leikkaustoimintaan.

Tehtävään valittu sitoutuu toimimaan tarvittaessa äkkilähtijänä. Äkkilähtijä työskentelee anestesia ja leikkaustoiminnan yksikössä sekä tarvittaessa myös muilla osastoilla. Pääsääntöinen kiertäminen tapahtuu ns. kuuman sairaalan alueella sisältäen tehostetun hoidon yksikön, päivystys- ja infektio-osaston sekä päivystyspoliklinikan.

Tarjoamme monipuolisen ja vaativan tehtäväkokonaisuuden. Ammattitaidon kehittymistä tuemme suunnitelmallisella perehdytyksellä ja koulutuksella. Hakijalta toivomme työkokemusta leikkaushoitotyöstä. Työ on 3-vuorotyötä.

Sairaalassamme toimii kolme leikkausosastoa, joista yksi on auki 24/7. Yksikössä tuotetaan eri erikoisalojen tarpeisiin leikkaus- ja anestesiapalveluja ympärivuorokautisesti. Leikkaussaleja on käytössä yhteensä 22 ja vuosittaisten leikkausten määrä on n.15 000. Leikkaukset vaihtelevat päiväkirurgisista toimenpiteistä vaativaan kirurgiaan ja edustettuina ovat lähes kaikki erikoisalat (ei avosydänkirurgia). Olemme kehittäneet toimintaprosessejamme kohti uutta sairaalaa siten, että valtaosa leikkauspotilasta tulee sairaalaan toimenpideaamuna ja kotiutuminen tapahtuu mahdollisimman pian toimenpiteen jälkeen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto (559/1994). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Tervetuloa monipuoliseen ja koulutusmyönteiseen työyhteisöön!

Organisaation kuvaus
Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on Suomen suurin ei-yliopistollinen sairaanhoitopiiri. Henkilöstöä on 3800, joista lääkäreitä on 440 ja hoitohenkilöstöä on 2230. Osaava henkilöstömme tarjoaa lähes kaikkien lääketieteellisten erikoisalojen palveluita. Panostamme myös merkittävästi tutkimukseen ja koulutukseen. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee viihtyisässä ja palveluiltaan korkeatasoisessa Jyväskylässä. Olemme rakentamassa uutta tulevaisuuden sairaalaa, joka valmistuu vuonna 2020.
Yhteystiedot

vs. ylihoitaja Pauliina Tolvanen p. (014) 269 1242 ja osastonhoitaja Jarmo Hiekkataipale p. (014) 269 1046.

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.